Ampute futbol; İsrail perişan! Kadınlar voleybol; Amerika pert!

Abone Ol Google News

Yüzyılın en insafsız elbette insanlık dışı iğrenç soykırımını yapan Israil’li sporculara, yiğitlerimizin unutulmaz bir ders vereceğini bekliyordum. Bekliyordum da, bu kadarını ummuyordum. Tam 6 golle İsrail ampute futbol takımına unutulmaz ders verip adeta perişan ettiler.

Haberin Devamı

Kutlu olsun Türkiye… Finalde İspanya yı da yerle bir etmelerini bekledim doğrusu. Hele hele Almanya’yı sürklase edip, verdikleri asla unutamayacakları ders sonrası. İspanya karşısındaki 3 gollü zafer de, kupa sevincimizin katmeri oldu.
Helal olsun yiğitlerimize, şükran duygularım hepinize e tabii Gazi İsmail’e de. Bugün Ampute futbolumuzun geldiği yer ve zaferlerinde çok ama çok emeği ketkısı var.

Havalı, burnundan kıl aldırmayan narsist Amerika’n aksın voleybolculara da, Türk kızları adeta voleybol dersi verdi. Neticede de 3-1’lik skorla pert etti. Kaptanımız erdemli evladımız Eda’yı da örnek duruşu ve muhteşem azmi, klası, başarısı nedeniyle kutluyor; ‘Rabbimiz Sultanlarımızın gönüllerini yapsın, evvel Allah’ dualarımı gönderiyorum. Elbette son etaptan da alıştırdıkları zafer naralarını bekliyorum.

Haberin Devamı

Miami THY görevlisi yeğenim Cevat Adapazarlı; ‘ TVF maalesef seyahate birkaç gün kala rezervasyon başvurusu yapmış. Amerika’ya uçaklarımız ful gidip geliyor. Böylesi koşa sürede yapılabilecek çok şey yoktu. Dönüşte benzer sorun asla yaşanmaz’ demişti. Gerçekten de dediği gibi keyifli geldi milli voleybolcularımız.Hem başarıları hem de buket uçağımızdaki konforları açısından. Sessiz kalmayı tercih ederek, kalite ve değerlerini de; bir kez daha örneklediler zaten. TVF ilgililerine de ses etmem! Bunca başarının nazar boncuğu olsun gecikmiş rezervasyon. Teşekkürler THY siz de Dünya’daki tescilli onur vesilemizsiniz.

Ali Koç’un Fenerbahçe üçüncü kez hasıl olan başkanlığı da, hayırlara vesile olsun. ‘Fenerbahçe çağı başlıyor’ dedi. Her sene sezon açılır açılmaz start aldığını duyduğumuz Fenerbahçe çağı, bu sene 2 ay önce ilan edildi! Good News for Galatasaraylı’lar için yani…

YORUM YAZ