MENÜ

Ama ne çile?

Abone Ol Google News

Galatasaray son iki haftada sadece 5 puan değil, ASY’deki dayanışma ve moral gücünü de zayi etmiş! Tenhaydı tribünler. Cengiz ve yönetiminin; Florya kazanımı dahi, hıncahınç olmak için yetmez miydi? Kalitesi tescilli ev sahibinden yana, şikayetimiz neydi? Tempo, hız, kazanma azmi ve mücadele zafiyeti! Neden Adem’in attığı kafa golü, zorlama bir VAR çizgisiyle, ‘YOK’ edildi! Seri şık pas attı ve Mariano vuruşunda top N’Skala eline gitti, penaltı. Sağ kanatta ‘bulundurma vesikası’ hükmünde bulunan Belhanda, penaltıda devreye girdi: 1-0. Sonra Marafona ‘Tanrı’nın eli’ hükmünde şık kurtarışlar yaptı ve devre sonlandı. İkinci yarı sahada, Brugge müsabakası 1-0 üzerine yatma eziyeti, Alanya versiyonu izlendi. Tanrı’nın iki eli hükmündeki Muslera harikulade etkili, konuk şansızdı. Fatih Terim ve ekibinin her müsabakada Galatasaraylı futbolseverleri, böylesi bir acımasız testten geçirmesi kabul edilemez! Kale top manyağına döndü yani! Kabullenmek mümkün mü!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray taraftarı nerede? Şimdi yoksanız, ne zaman olacaksınız?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yine Muslera, misler gibi kurtardı ha!

Maçın olayı

Son yılların Galatasaray adına olabilecek en güzel olayı gerçekleşti ama camia fark etmedi. Taraftar da uyudu... Florya be Florya!

Kısa mesaj

Galatasaray çok zor dönemeçlerden geçiyor, iç ve dış bedhahlar avuç ovuşturmaktan vaz geçmiyor, geçemiyor. Utanacaksınız!

YORUM YAZ