MENÜ

Alanya çıktı Timsah yandı

Abone Ol Google News

Alanyaspor-Bursaspor’un 90 kritik dakikasında, akılda kalan; yatıp kalkmayan profillerdi. Serili vaziyette kalma oranımız, üst düzey liglerle karşılaştırılmalı ve sonuç dikkate alınmalı! Bu denli ayılıp, bayılma ne denli bir garabet acaba? Evet özellikle Bursaspor yoğun bakım kapısında ama diri kalmak şart değil mi usta? Yatan katsayısı yüksek oyunda, Muhammed Şengezer çok yattı kalktı. Mükemmel kurtarışlar yaptı. 72’de Cisse vuruşuna, ne denli uzasa çare olamazdı: 1-0. Golün hikayesinde baştan sona Cisse var. Ceza alanından çıkardı, taşıdı, iletti ve tekrar buluşunca attı. Yani futbolun içinde, mükemmel gollerin olabileceğini anımsattı.

Haberin Devamı

İlk yarıda Alanya

Cenk Ahmet’in dakika 10’da sakatlanıp tribündeki hocası yanına çıktığı maçta 11-13 ve 17 ve 26’da Alanyaspor atakları izlendi. Efecan’ın pozisyonunda kaleci Muhammed, muhteşem pozisyonu değerlendiremeyen Cisse de ‘ah-vah’ ettirdi arkadaşlarına. 29 ve 32’de Yusuf mahreçli iki konuk tehlikesine Haydar ‘Dur’ dedi. İkinci yarıya da Bursaspor canlı başladı.

Haberin Devamı

Muhammed’e rağmen...

46 ve 50. dakikalar arası tehlikeli Timsah atakları, 50’de ise üst üste Muhammed kurtarışları vardı. Günün kader anı 72’de Cisse golü ve 88’de Tunay’ın direkten dönen topu filelerle buluşturamamasıydı. Deve üzerinde yılana yakalanan bahtsız bedevi misali, Bursaspor kale içinde ayağına gelen fırsatı yakalayamadı. Yani? Alanya bahar havası soluyor. Bursaspor Uludağ etekleri ayazında donuyor!

Maçın adamı Cisse

Attığı gol tek başına ders olarak gösterilir... Alanya’nın yıldızı Cisse, Bursa maçında yine fark yarattı. Efecan da milli formaya layık olduğu kanıtladı.

YORUM YAZ