MENÜ

Akdeniz'de avantür!

Abone Ol Google News

Asla unutulamaz Yeşilçam avantür nostaljisine nispet, mükemmel gösteri vardı dün gece sahnede ‘Akdeniz’de avantür!’ Antalya’da heyecan gerilim, kick boks, futbol, tepük, su topu, arzu, sergüzeşt, direk, Boffın; uzun lafın kısası sonucu kestirilemeyen, bilumum hamle, muhtelif teşebbüs var. Ve 77’de pozitiften, negatife dönen Muhammed’in harbi pozitif vuruşu ve gol ! Antalyaspor 0-1 Galatasaray

Haberin Devamı

Galatasaray geceye iştahlı, arzulu ve karakter artistlerine has ‘çıldırtıyorsun beni’ tiradıyla başladı. Bu uzun tiradın içinde enteresan sahneler de vardı! 24’ te Ömer, Mert, Bahadır sanki havuzdaki su topu maçı gösterimi. 25’te Podolski ve Şener kick boks sahneleri ardından 58’de benzer kick hamlesiyle Podolski’nin hakem kararıyla, ülkemizde ilk kez yaşadığı ihraç hüznü. Direkten dönen Galatasaray şutları, kale sahasında kaçan gol fırsatları, mükemmel Boffin kurtarışları. 19’da Serdar, 45’te Bahadır sakatlıkları ve müthiş çekişmeli 90 dakika suaresi, güzeldi. Galatasaraylılar'a iyi geldi 1-0

Gecenin sorusu: Eeeey UltrAslan; Mustafa Cengiz ve Fatih Terim şimdi devam edebilir mi ! Eli taşın altında olanlara, büyük ayıp etmediniz mi ?

Haberin Devamı

Maçın starı: Boffen şahaneydi, harbi stardı yine.

Maçın olayı: Podolski ve Şener’in ilk dakikadan itibaren birbirini kıstırmaya çalışması ve neticede Mete Kalkavan’ın Podolski yi kızartması.

Kısa mesaj: MHK ve hakemleri her tarafından kurcalayıp yol bulanların, artık bu yolda daha vicdanlı ve insani değerler hakimi olması gereğinin ortaya çıkması. İnsaf yahu!

YORUM YAZ