MENÜ

Acı üstüne acı!

Abone Ol Google News

İzmir depremi hangimizin yüreğini yakmadı? Evlat acısı eski başbakanımız Mesut Yılmaz’ı da aramızdan aldı. Mekanın cennet olsun aziz Galatasaraylı. Fanatik gazetesindeki Çağrı Davran’ın Türk Futbolu’nun geleceği ile ilgili ; ‘Avrupa’yı unutun!’ Yorumu da bir farklı acı. Üst üste gelen, acı üstüne acı ve Galatasaray - Ankaragücü maçı! Ankaralı’ların formasında ‘imalat-ı harbiye’ amblemi var. Örneklenen futbol değerlerine baktığımda konukta ‘imalat-ı harabiye’ ev sahibinde de ‘mekteb-i harabiye’ markaları olsa, daha yakışıklı olurdu diye düşündüm valla. Hep söylerim ‘bu futbol değerleri için heba edilen onca dövize de, masrafa da, emanet edilmiş tarihi kulüplerimize de yazık!’ Galatasaray 1-0 kazandı. Acaba 10 eksikle gelen Ankaragücü takımını sahaya sadece bir kişi mi çıkacak sandı ? Harbiden paçayı zor kurtardı!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Belhanda’nın hem rakip, hem de Sarı Kırmızılı ekip için ; nasıl tatlı ve aranılası bir bela olduğu, dün gece yine anlaşıldı mı acaba ?

Maçın starı

Saracchi. Aslan’ın dişlerinin sıkmaktan çatır çatır dökülebileceği geceyi de, 3 puanı da, maçı da asistiyle kurtardı. Bravo.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Bolingi’nin kaçırdıkları! Biraz şanslı az daha dikkatli olsa, Ankaragücü İstanbul’da galibiyete çapa atardı!

Kısa mesaj

Harp ve Sulh’un yazarı ; Tolstoy ‘mutlu olabilmek için mutlu olabilme ihtiyacına inanmak gerek’ der. Sarı Kırmızılı camiada zart zurt harp ve sulh ilan edenlerin dikkatine nokta.

YORUM YAZ