MENÜ

Volkan'ı eleştirenlere

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

- İşte bu biraz zor..
- Peki bugüne kadar kaç maçı tek başına kurtardığını sayabilir misiniz ?
- Sayamazsınız..
- Çünkü, iki elin parmaklarının kat be kat fazlası vardır eksiği yoktur..

Bu yüzden eleştirileri yaparken biraz insaf diyorum. Şunu hiç unutmayın Fener’de en son yerilecek adam Volkan’dır.

Salih niye şımarsın ki

Yaşı 19. Yani rüştünü ispat etmiş. Buraya kadar çok çalışarak, hocalarının bir dediğini iki etmeden, ağabey olarak gördüklerinin iyi yönlerini alarak gelmiş. Fenerbahçe tesislerinde kalıyor. ”İş ki şımarmasın” diyenlere benim cevabım “şımaracak bir tip değil“ olur. Ayrıca, tesislerde tek başına ekstra antrenman da yapıyormuş. Demek ki, büyük futbolcu olmayı kafasına koymuş. Hiç unutmam. Aykut hoca, O’na ligin dokuzuncu haftasında Antalya’da şans verdiği zaman yaptığı bir hatadan sonra nasıl eleştirilmişti. Hep şunu söylemişimdir. İyi oynayınca hele bir de gol atınca adamı göklere çıkarırız.. En ufak bir hatada yerin dibine sokarız. Bu işin bir türlü ortasını bulamadık gitti... Ben olsam O’nu Andorra kadrosuna alır tecrübe kazansın diye oynatırdım.

Fener’e niye hayır


FİFA’nın Mart ayındaki Dünya sıralamasında Türk Milli Takımı 616 puanla 45. sırada. Rakibi Andorra ise 11 puanla 204. sıraya yerleşmiş. Gurubumuzdaki bu Andorra şimdiye kadar oynadığı 4 maçta ne bir gol atabilmiş, ne puan alabilmiş. Üstüne üstlük 13 de gol yemiş. İşte biz cuma günü böyle bir takımla oynayacağız. Tabir yerinde ise “galibiyet çantada keklik”. Niye bunları yazdım anlatayım. Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta perşembe günü Plzen ile hayati bir maç oynadı. Heyecan.. Endişe.. Stres.. Korku.. Ne ararsanız vardı.. İşte bu yüzden Fenerbahçe, Antalya maçının pazartesi günü oynanmasını istedi. Hatta yabancı oyuncularını pazartesi günü oynatabilmek için o ülkelerin federasyonundan izin de aldı. Ama bizim federasyon “hayır” dedi. Abdullah Avcı’nın kamp programını bozmak istememesi nedeniyle federasyonun bu isteği kabul etmediği söyleniyor. İyi güzel de kardeşim, maç cuma. Pazartesi günü hareket niye? Salı günü gitsen ne fark eder? Onu da bırak Fenerliler bir gün sonra yola çıksa ne değişir? Haa, Hollanda ile oynarsın, Romanya ile maçın olur anlarım. Ama rakip Andorra. Ondan da mı çekiniliyor anlamıyorum gitti.

Rüştü ve Feda


- Allen Mc Gregor’a bakıyorum..
- Cenk’i izliyorum..
- Beşiktaş’ın yediği golleri sayıyorum..

Çıkardığım sonuç şu: Beşiktaş, Rüştü’yü bırakmakla en büyük yanlışı yapmıştır. Ve de Rüştü’yü resmen “FEDA” etmiştir. Dino Zoff’un, 40 yaşında kaleciliğini ve kaptanlığını yaptığı İtalya Milli Takımı’na İspanya’daki FİFA Dünya Kupası’nı kazandırdığını herhalde unuttunuz.

YORUM YAZ