MENÜ

Utanıyorum

Abone Ol Google News

Utanıyorum,

Haberin Devamı

3 yıldan sonra stada maça gittim.

Tabii ki bu takıma gönül vermiş bir taraftar olarak güzel bir maç seyredip takımın galibiyetini alkışlamak ve gururla stattan ayrılmak umudumdu.

Maç başlamadan GS futbol takımının antrenörünü mafya lideri kostümü koreografisini hayretle ve üzülerek seyrettim. Hiç GS kültürü ve yapısı ile bağdaşmayan bir şey.

Yutkundum maçı seyretmeye başladım.

Maçın ilk yarısının ortasında bir taraftarın ölüm haberi geldi.

İkinci yarı başladı, bir anons yapılmaz mı? Bir saygı alkışı veya maç sonuna kadar tezahürat yapılmaması. Tribünlerden en ufak bir tepki yok, sanki hiçbir şey olmamış gibi devam.

Maç bitiyor kabus başlıyor, o sahadaki görüntüler, GS futbol takımı teknik heyeti racon kesiyor. Tam başlangıçtaki koreografiye uygun.

Sonra GS teknik direktörünün TV'de kontrolden çıkmış konuşmaları.

Galatasaray yönetimi derhal toplanarak, bu teknik heyeti görevden almalıdır. Hiçbir şey GS etiği, kültürü ve değerlerinden önemli değildir.

Böyle giderse toplumda GS’ye antipati duyan sayısı her geçen gün artacaktır.

Haberin Devamı

O kazanmak için çaba harcadığımız kupalardan müzemizde onlarca var, daha onlarcası da olacak ama değerlerimiz yok olursa onu bir daha yerine koyamayız.

Artık GS her seferinde yeni başkanın koltukta kalmak için Fatih Terim’i her koşulda göreve getirme alışkanlığından kurtulmalıdır.

Aklı başında, duyarlı hiçbir GS seyircisinin dün olanları kabul etmesi mümkün değil.

Başkandan cesur olmasını ve her şeyden önce GS’ye zarar veren ve buna neden olan kişilerle ilgili gerekli adımları atmasını bekliyoruz.

Yenilirsek bir kere üzülürüz, ama GS’nin değerlerini kaybedersek her gün üzülürüz.

YORUM YAZ