MENÜ

Zorla dirilttiler

Abone Ol Google News

Trabzonspor’un özellikle orta sahada bu kadar dağınık olduğu maçları daha önce de gördük. Fakat hücumda bu kadar çözüm üretmekten uzak kalışları bu sezon ilk kez oluyor. Denizlispor tahmin edilebilir bir şekilde ceza sahası önü savunması kurmaya çalıştı ama bunda çok da başarılı olduğunu söyleyemeyiz. Trabzonspor hücumdaki bütün hareketsizliğine rağmen ilk yarıda öne geçti. Farkı artıracak şanslar da buldu. 2. yarıdaysa anlaşılmaz bir şekilde sürekli göbekten pozisyona girmeye çalıştılar. Enine hiç genişlemediler. Pereira ve Novak’ı öne süremediler. Muhtemelen Barrow ve Sacko’nun hızından çekindiler. Denizli’nin iri savunması için çok kolay bir oyun oldu bu. Orta sahada Obi Mikel çoğu zaman tek başına rakibi karşılamak zorunda kaldı. Hem kanatlarda hem merkezde sayısal olarak az kalabildiler. Rodallega’nın herşeyi olduğu Denizli hücumunu neredeyse zorla dirilttiler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sturridge tecrübesinde bir hücumcu Sörloth’un şut/pasında nasıl olur da ofsaytı ayarlayamaz.

Maçın starı

Kuşkusuz Rodallega... Attığı 2 golde de son derece soğukkanlı ve beceriliydi. Bu yaşta bu kadar diri kalabilmesi, hem de sürekli içinde kalarak...

Haberin Devamı

Maçın olayı

Enteresan bir uyku hali vardı sanki. Özellikle Sosa’nın durumu şaşırtıcıydı. Yanlış bir pas sonrası arkasını dönüp gittiğini bile gördük. Gerçekten tanınmaz haldeydi. Ancak işin koptuğu yer Nwakaeme’nin 2. yarı performansıydı. Tek başına kalabalıklara dalıp hiçbir etki yaratamadı.

Kısa mesaj

Obi Mikel, Sturridge’in yerine Parmak ve Sosa’yla daha iyi bir orta saha performansı gelmeliydi. Ünal hoca önemli işler yaptı. Ancak bu orta saha oyuncu havuzundan sanki 9 kişi oynuyormuş performansı gelmesi garip.

YORUM YAZ