MENÜ

Yobo'nun maçı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

2 temmuz günü Aykut Kocaman bu yılın ideal kadrosunu yazsa muhtemelen dün sahada olanlardan sadece Volkan ve Alex’e yer verirdi.
İçinde bulunulan ruh halini vesaire bir kenara bırakın. Sadece bu durum bile yeterince yıpratıcı... Ve 4 haftada 10 puan mükemmel bir sonuç.
-Peki Kayserispor’un özrü ne? Rakibin bu durumundan yararlanmaya çalışan yegane oyuncu Amrabat’tı. Ancak o da kahramanlığa soyundu.
Üst üste üç akında ceza sahası dışından şut çekti. Bu Xavi için bile görülmedik bir durumdur. Geçen yılki disiplinlerinden çok uzaklar.
-Fenerbahçe’nin isyankar kaptanı Alex bu fikstürde normal olarak yoruldu. Böyle bir maç silsilesini kaldırabilir. Ama böyle ağır bir rolle, bu çok zor.
-Caner’in golü Fenerbahçe’nin bu sene temel gol şablonunun ne olduğunu hatırlattı yeniden. Hızlı tek toplarla akın kanadını değiştir. Akının başlangıç kanadına yığılmış rakibi, markajsız kalan ters kanattaki oyuncunla yık. Antep maçında da, Manisaspor maçında da pozisyon ve golleri böyle buldular.
-Caner bu yıl Fenerbahçe’nin en tartışmalı oyuncusu olacak gibi. Bırakın aynı maçı, aynı dakika içinde hem dahi, hem de beceriksiz olabiliyor.
-Yobo çok kritik üç gol önleyici son müdahale yaptı. Bilica böyle bir savunma oyununda bile (Ziegler stoperlerden dahi az çıktı ileri) bu kadar hata yapıyorsa sorun büyük demektir. Orhan da Amrabat karşısında ağır kaldı.
-Bu kadar ağır aksak ilerleyen bir maçta bile hakemler dökülüyor. Hakem neredeyse koşmak zorunda olmadığı maçta dahi bu kadar net hataları nasıl
yapabiliyor?

YORUM YAZ