MENÜ

Yeni bir şey denemek lazım

Abone Ol Google News

Haftalardır söylüyorum. Fenerbahçe’nin sükunete, soğukkanlılığa ve plana ihtiyacı var. Ama gidişat tam ters istikamete doğru. Sinirler her gün geriliyor. Maç sonrası dökülen göz yaşları, antrenmanda ağır kavgalar. Yönetimle oyuncular arasında sinir harbi...

Haberin Devamı

Zor bir görev

Takımda hafif bir gerginlik gereklidir. Herkesi zinde tutar. Ama bu yaşananlar farklı. Emre Belözoğlu bu takımın en soğukkanlısı olmak zorunda. Ali Koç’la, oyuncularla, teknik direktörle, medyayla ve taraftarla muhatap olacak olan o. Her şeyin merkezinde her şeyden sorumlu ama yapabilecekleri aslında kısıtlı... Zor bir görev bu. Sınırları muğlak, yapması çok zor bir iş. Çelik gibi sinirler, buz gibi bir bünye gerekiyor. Eğer Emre Belözoğlu ‘aslında saha dışında melek gibidir’i bir an önce yürürlüğe koymazsa sadece kendini değil Koç yönetimini de çok zora sokar.

Emre-Gustavo-Ozan

Maça gelince, Fenerbahçe kendi kendisine gol yiyebiliyor. Fenerbahçe savunma yönünde Gustavo dışında hiçbir oyuncuyu şu andaki formuyla transfer etmez. Seviye yeterli değil. Organizasyon da... O yüzden yeni bir şey denemek lazım. 4-3-2-1 ya da 4-3-1-2 denemek bir çözüm olabilir. Çünkü Sarı- Lacivertliler’in Emre-Gustavo-Ozan üçlüsünü aynı anda sahada tutması şart. Önlerinde Ömer Faruk, hücum ikilisinde ise Deniz-Vedat oynayabilir. Pil bittiğinde oyuncu değil her şeyi değiştirmek için de imkan var. Çünkü 5 değişiklik hakkı oyunun enerjisini değiştirmek için ideal bir silah.

Haberin Devamı
YORUM YAZ