MENÜ

Yeni bir çağa doğru!

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Serdar Bilgili yönetiminden bu yana en büyük belirsizlik tüneline girmiş gözüküyor. Yeni banka yapılandırması, kadrosunun değişmesi, artık elde harcayacak paranın kalmamış olması, biriken borçlar ve demoralize olmuş bir Abdullah Avcı... Bu şartlarda Beşiktaş bir başkan adayı bulur ama güçlü bir iktidar bulması mümkün değil.

Haberin Devamı

Bu da, Bilgili dönemiyle başlayan bazen feda bazen sefa sezonlarıyla geçen yolun bittiği anlamına geliyor. Yeniden Mehmet Üstünkaya ve Süleyman Seba dönemlerine dönmek mümkün değil. Ancak bir orta yol bulmak da şart. Beşiktaş, kendisini var eden değerlere sadece lafta değil alt yapısıyla ve finansıyla da sarılmak zorunda. Yoksa işin sonu bataklık!

Hocaya destek gerek

İşin ilginç tarafı, Abdullah Avcı’nın Fikret Orman’ın istifa kararını antrenman sırasında tamamen alakasız bir kanaldan hepimizin öğrendiği gibi öğrenmiş olması. Yani bu karar öncesinde Fikret Orman kendisiyle herhangi bir konuşma yapmamış. Yalnız Ahmet Kavalcı tarafından kendisine morallerini yüksek tutmaları ve Trabzon maçına hazırlanmaları salık verilmiş.

Haberin Devamı

Dolayısıyla Abdullah Avcı’nın bakış açısı, sözleşmeyi Beşiktaş kurumuyla yaptığı şeklinde. Avcı’nın şu ana kadar ki performansı yeterli değil ama yönetimden de bir yardım alamadığı da açık. Göreve gelecek yönetimin, hocaya bu desteği verip onu ikna etmesi en doğru hareket olur.

YORUM YAZ