MENÜ

Vuruş kalitesi

Abone Ol Google News

Milli maç sonrası, cumartesi öğleden sonra, deplasmanda bu kadar farklı bir galibiyet önemli iş. Rakibin durumu ne olursa olsun. Fenerbahçe, Konya maçından 6 farklı oyuncuyla sahadaydı.. Ve 11 açıklandığında takım hiç de eksik durmuyordu. İlginç olan orta takıntısının Caner’le alakalı olmadığının ortaya çıkışı. İlk yarıda 13 orta denediler. İsabet bulamamalarına rağmen ısrarcıydılar. Karagümrük maçında olumlu sinyaller veren Mert Hakan buna itiraz eden isim oldu. Pelkas’la sağ çizgide girdiği verkaç sonrasında kıvrılıp güzel bir şutla golü attı. Aslında kazanılan penaltı da, Sosa’nın ve Perotti’nin harika golleri de, Ozan’ın sayısı da Fenerbahçe’nin kenarda üçgen kurduğu ve/veya çizgiye indiği akınlarla geldi. Fenerbahçe karambole orta yapmadığında Sosa’yı, Perotti’yi, Pelkas’ı kullanıyor. Bu olmadığında santrforlarını dahi kullanamıyor. Dün bu anlamda doğrular fazlaydı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Erol Bulut, Karagümrük maçının en iyilerinden Ademi’yi kullanamadı. Haftaya da muhtemelen Lemos ve Novak’ı oynatmayacak. Bu kadroyu oyuncuları mutsuz etmeden idare etmek kolay değil. Bakalım başarabilecek mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Perotti 2 gol attı. İyi oynayan başka oyunular da var. Ama Mert Hakan’ı ilk sıraya koyuyorum. Oyunun akışına itiraz eden, kafayı kaldırıp oynayan bir oyuncuydu. Reaksiyon gösterdi ve fark yarattı. Ama yetmez. Beklenti yüksek.

Maçın olayı

%72’lik bir kurtarış yüzdesine sahip Nortfeldt’in dün sıfır çekişi tahmin edilebilir bir durum değil. Fenerbahçeli oyuncuların da hakkını yememek lazım geri kalan 4 golün 3’ü yan ağlara direk dibine gitti.

Kısa mesaj

Fenerbahçe savunması 0-0’ı mükemmel oynuyordu. 1-0’da geçiş oyununda top kaybettiğinde sıkıntı yaşıyordu. Dün de böyle oldu ama 2-1’den sonra toparladılar. Önemli bir gelişme.

YORUM YAZ