MENÜ

Tehlike 'Geliyorum' dedi

Abone Ol Google News

Gaziantep maçında çok beğendiğim Galatasaray’ı değerlendirirken 2 temel tehlikenin de altını çizmeye çalıştım. Maç yazısından alıntıyla:"…bu tip ekstra geri dönüşlerde yıldız sporcular performans dalgalanmaları yaşar. Buna hazırlıklı olup, başka planlar da hazırlamak gerekir. -Daha önemlisi bu oyunu gördükten sonra rakipler orta sahada daha agresif, savunmada daha derin oyunları seçip Galatasaray’ı geri koşturmak isteyeceklerdir."

Haberin Devamı

Boşlukları güzel doldurdular

Bir başka bilinmez ise Fenerbahçe maçı öncesinde altını çizmeye çalıştığım bir bilinmezdi. Galatasaray 0-1’i nasıl oynar bilmiyorduk. Kasımpaşa, Galatasaray’ın boyunu hep doğru yerlere oynayarak uzattı. Mehmet Hoca özellikle bek-stoper arasına derin paslarla biten güzel şablonlar çizmişti ve özellikle Yusuf ve Aytaç boşlukları çok iyi doldurdu.

Paşa'yı şaşırtamadılar

Galatasaray’ı ilk 2 haftada farklı kılan tek pas/yön değiştirme/hızlı alan boşaltma oyununu çok iyi pasifize ettiler. Buna ilk yarıda karşı koymak Terim’in ekibi için mümkün olmadı. 2. yarıda Terim başka bir oyuna geçti ve defakto bir 2-4-4’e döndü. Ancak burada da rakibi şaşırtacak pek bir şey yapamadılar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ