MENÜ

Siklet farkı

Abone Ol Google News

Hiddink’in planı kötü işlemedi... İlk yarıda Burak en sola kaçıyor, Boateng’in üzerine oynuyor ve o kanattan başlattığımız hücumları hızla en sağa çevirip gol arıyorduk. Hamit’le iki kez, Selçuk’la da bir kez gole çok yaklaştık. Vuruş kalitemiz çok kötüydü. Öte yandan ikinci yarıda da Almanlar hem golü buldu, hem de Volkan’ı çok zorladılar. İlk yarıda iyi yaptığımız başka bir şey de kaybettiğimiz anda topun arkasına geçip rakibimizi kalemizden uzak tutmamız oldu. Her ne kadar çok sevilmese de Sabri’nin bu işte rolü büyüktü. Ancak yaptığımız bütün bu iyi işler, temponun yükseldiği bir anda heba oldu. Kaleci Neuer ile başlayan müthiş organize bir kontranın sonunda, Servet’in Mario Gomez karşısında çok kolay bir feyk yemesiyle, puan hedefimiz de suya düştü. Mario Gomez harika vurdu... İkinci yarıda Selçuk’un oyundan çıkmasıyla, orta sahada top tutmak bizim için iyice zorlaştı. Ancak Gökhan Töre, çizgiye iyi inerek, bizim adımıza bir artı ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

Müller’in golü, Almanya’nın 2010 Dünya Kupası’nda marka olmuş organizasyonlarından biriyle geldi. Can sıkıcı olan durum ise; aynı akından dört tane gerçekleştirip de ulaşamadığımız o şut kalitesini gösteremememizdi. Dün akşamki maça organizasyon açısından baktığımızda aslında Almanlar’la aynı şeyleri yapabildik. Ancak onlar bizden çok daha süratli ve çok daha isabetliydi. Çok zor işleri, çok basit bir şekilde yaptılar. Biz ise çok zor yaptığımız işlerin sonunda basitçe kaçırdık.

Haberin Devamı

Dünkü oyunda, Guus Hiddink’in planını çok beğendiğimi söylemeliyim. Oyuncular da planı çok iyi uyguladılar. Başka bir rakip karşısında büyük bir galibiyet alabilirdi Ay-Yıldızlılar’ın bu oyunu. Ama dün akşam siklet farkı çok açık bir şekilde göründü.

YORUM YAZ