MENÜ

Şampiyonluk için kalite artmalı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin sıkıntı yaşadığı bütün maçlarda temel sorun şut kalitesiydi. Dün bunun üstesinden belli oranda gelebildikleri için yenik başladıkları maçta rahat ettiler. Eğer şampiyonluk mücadelesi vereceklerse bu sorunu ortadan kaldırarak verecekler. Kruse’nin 27. şut denemesinde nihayet golü bulması bir başlangıç olacaksa misal. Ya da Rodrigues akıl almaz şansları daha az harcayacaksa. Bu tabloda ligde kaleyi bulan 2 şutundan 2 gol çıkarabilen Ferdi Kadıoğlu’nun artık en azından krizde ilk oyuna girecekler listenin başına geçmesi şart. Hem şut kalitesi üst seviyede hem de 3. bölgede oyunu okuyabilme içgüdüsü çok parlak. Fenerbahçe dün kale önünde biraz etkili olduğunda yediğinden fazlasını atabileceğini gösterdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ferdi artık en azından kulübede ilk akla gelen olur mu?

Maçın starı

Muriç. Attığı 2 gol de birinci sınıf santrfor işi. Kafa vuruşu mükemmel. Eşitliği sağlama peşindeyken bu kadar bitirici ve ustaca bir vuruş yapmak için sağlam bir zihin lazım. 2. goldeki takibi, soğukkanlı bir vuruşla yaptığı gol mükemmel.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Gustavo’nun, stoper hatta sol bek oynayabileceğini biliyoruz. En güvenilir orta saha oyuncusu olduğu açık. Emre çıkıp Jailson girince Fenerbahçe önde olmasına rağmen orta sahayı kaybetmenin, oyunun bir gelgite dönmesinin üzerinde durulmalı.

Kısa mesaj

Taraftar yıldız istemez. Ferdi gibi genç oyuncu da ister. Altyapıdan parlak performans da ister. 20 yıldır takımda oynayan efsane de ister. Brezilya görmüş yıldız da ister. Ozan gibi yeniden doğan da ister. Kadro mühendisliğinin bir boyutu da taraftarın duygusal bağlar kurabileceği bir çeşitlilik oluşturmak.

YORUM YAZ