MENÜ

Rize tebriği hak etti

Abone Ol Google News

İlk yarı Beşiktaş maçının devamı olarak görülebilir. Fenerbahçe 3. dakikada golü yemesine ve Okan Hoca’nın harika kurgusuna rağmen baskıdan çıkıp özellikle Valbuena üzerinden bir oyun kurdu. Kanadı kullandığında etkili oldu. Göbekten yine giremedi. Fenerbahçe orta sahasını bir türlü istediği gibi kurabilmiş değil. Tolgay’ın katkısı Benzia’dan ya da Jailson’dan farklı değil. Tek pas oynamayı ikisinden de iyi biliyor belki ama Fenrbahçe’ye bu yetmiyor.

Haberin Devamı

Ceza sahasına ulaşan iş yapacak bir usta lazım. 2-1’e geldikten sonra ikinci yarıda bir eksik olmayı Saadane/Nakoulma değişikliğiyle kapadılar. Tabii Vedat Muriç’in 3 kişilik oyunuyla. Önde durdular. Savunmadan dengeli, kalabalık ve hızlı çıktılar. Orta sahada fazla kalmayı bildiler ve maçın en iyi organzisyonuyla 2-2’yi buldular. Aminu biraz daha dayanabilse belki fazlasını da bulabilirlerdi. Fenerbahçe’nin boyunu uzattılar ve çok zorladılar. Bir penaltı golüne yenilen bu oyun her türlü tebriği hak ediyor.

Gecenin sorusu

Volkan 2. yarıda Aminu markajdayken çıkarken acaba ne düşündü? 5 santimle kırmızıdan kurtulduğunu görünce ne düşündü ya da?

Haberin Devamı

Maçın starı

Vedat Muriç topu kolay vermedi. Takımının çıkışlarında zaman kazandırdı. Kafasını kaldırıp oynadı. 360 dereceyi harika kontrol etti. Tek hatası Serdar Aziz’in golünde hafif kalışı oldu. Ancak 2. goldeki asisti sanırım bu açığı kapatır. Sağlam, güvenilir ve beceriliydi.

Maçın olayı

Fenerbahçe orta saha göbeğinden bağımsız oynuyor. Beşiktaş maçında ilk yarı dökülmelerine rağmen Yanal 2. yarıya merkezde değişiklik yapmadan başladı. Takım çoştu. Dün de sistem tersine işledi. Böyle zor oluyor.

Kısa mesaj

Seneye orta sahayı yeniden yapmak gerekecek.

YORUM YAZ