MENÜ

Mükemmel sonuç

Abone Ol Google News

Alanyaspor, 197 isabetli pasla maçı bitirdi. 33 orta, 12 korner ve 21 şut attılar. Skor bulamamayı bir kenara bırakın, bu akıl almaz bir verimlilik. Peki buna ne sebep oldu? Galatasaray 20. dakikada öne geçmesine rağmen 386 isabetli pasta kaldığı için. Oyunu tutamadılar. Bunca -kağıt üzerinde- topa hükmedebilecek oyuncuya rağmen oyunu soğutamadılar. Bunun sebebi, ben de dahil hemen herkesi çok heyecanlandıran Seri ve N’Zonzi’nin Lemina’ya uyumsağlayamayışı... Lemina bireysel olarak hemen her şeyi yapıyor. Her şeyi tamyapıyor. Her şeyden fazlasını da yapmaya çalışıyor. N’Zonzi zaman zaman Lemina’nın önünde bağlantı oyuncusu olarak görev aldı ancak o işte de istenen seviyeye çıkamadı. Belhanda’nın biraz kıpırdadığını söyleyebiliriz. Galatasaray’ı ayakta tutan temel oyuncuların performansı oldu. Savunma hattı, Ömer ve tabii Muslera... İlk 25 dakika için kendi iç saha standardında olmasa da diriydiler ancak sonrası için Muslera’ya teşekkür etmeliler. Bu şartlarda mükemmel sonuç.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Seri ve N’Zonzi’nin bu kadar sıradan oyunlarını neye bağlayacacağız? Kiralık olmanın umursamazlığına mı? Peki Lemina’nın bundan hiç etkilenmeden fazlasını yapmaya çalışması hiç örnek olmuyor mu?

Maçın starı

Muslera tabii ki... Her maç olduğu gibi... Takımın tamamının, toplamından daha fazla katkısı var. Tek başına yıkılmaz bir sur. Gemileri karadan yürütsen de bir yol bulup savunmasını yapıyor.

Maçın olayı

71. dakika... 3 korner. İki inanılmaz Muslera kurtarışı ve Mariano’nun bacak arasından geçen topun inanılmaz bir şekilde üst direği sıyırıp dışarı çıkışı. Evet 6 pasın içinde Mariano’nun bacaklarının arasından geçen top başka kimse çarpmadan üst direğin üzerinden dışarı gitti.

Kısa mesaj

Muslera Marcao, Donk ve Lemina. Temel performanslar tamam. Fark yaratması gerekenler ise dökülüyor. Ve buna rağmen takım yarıştaÖ Onlar biraz kıpırdasa kim bilir ne olacak!

YORUM YAZ