Kompakt oyun yetti
Haberin Devamı ›
Yoksa Oğuzhan ve Fernandes’in kendi maksimumlarının yüzde 30’unda oynadıklarını unutmamak lazım.
Olcay’daki kıpırdanmaya rağmen Gökhan Töre’nin beklentilerin çok altında kaldığını da.
Üstüne Almeida’nın basit santrforluk işlerinde dahi eksik kalması önemli. Topu bire birde bu kadar kötü kullanan bir santrfor bu seviyede azdır. Rakibin önüne geçip müdahalesini kesmek yerine kaleden kaçıyor. Ne faul alıyor, ne doğru pas açısı buluyor bu nedenle.
Orta uzun vadede Beşiktaş’ın deplasmanlara Eneramo ve Holosko’yla çıkmasını beklemek normal. Bu büyük oranda işi çözebilir.
Ancak Fernandes ve Oğuzhan’daki düşüşün çözülmesi temel mesele. Çünkü alternatifleri yok.
Fernandes eğer yüklü bir kontrat peşindeyse yanlış yolda. Ayrılmaksa derdi o zaman doğru yapıyor.
Bunu yanısıra; Atiba’nın Serdar’dan daha ideal bir sağ kanat oyuncusu olduğunu düşününmekle birlikte onun da özellikle Gökhan’ın destek vermeyişiyle ilk yarıda çok aksadığını söylemeli. Bu Kayseri’nin soldan yaptığı çokca duran ve akan top ortasının altıpas içinde poziyona dönmesine yol açtı.Ancak golü bulan Beşiktaş olunca Kayseri ligde esiri olduğu depresyona döndü: Beşiktaş sadece kompakt, birbirine yakın oynayarak maçı kurtardı diyebiliriz.
Bu maçta hakem performansından bahsetmeden olmaz. Yine çok kötüydüler... Sadece ilk golde biri kesin 2 ofsayt var. Yardımcı göremedi değil, pozisyonda kayboldu demek yanlış olmaz.










