MENÜ

Kaybetmekten daha fazlası

Abone Ol Google News

İlk yarıda Galatasaray’ın topa sahip olma niyeti her ne kadar gerçekleşse de kaybedilen toplarda baskının zamanında sonuç vermemesi Tamer hocanın istediği bir sonuç yarattı. Antalya her kapılan topta çok çabuk alan kat edip tehlike bölgesine ulaştı. Eğer Antalya bu durumdan ilk yarıda bir fark çıkaramadıysa, bu, zaman zaman Marcao ama çoklukla Okan Kocuk’un bir direnç noktası oluşturmasından. Bu oyunda özellikle Eren ve Amilton, Linnes’i çok zorladı.

Haberin Devamı

Top Galatasaray’da ama...

Terim’in öğrencileri 2. yarıya da topa sahip olarak başladılar ama bu kez özellikle Taylan’ın Linnes’e yardımı Feghouli’nin zaten çok yapamadığı savunma görevinden muaf olmasına yol açtı. O pas yaptı, ayrıca topu geri alma süresinde Galatasaray lehine bariz bir fark oluştu. Baştaki Antalya’nın hızlı kontra hücumları maç 1-2’ye gelene kadar çok azaldı.

En zor sezonu geliyor

Galatasaray oyunu ele aldığı bu dönemde sadece öne geçmekle kalmadı farkı da açabilirdi. İlginç olan skor 1-2 olduktan sonra Antalya’nın oyunu tekrar ele almak için çok fazla bir çaba sarf etmemesiydi. Galatasaray ligde bir iddiası kalmadığı bir dönemde son maçta maça asılmayabilir ve bu anlaşılabilir. Ancak gücü kuvveti yerinde bir şekilde böylesine bir geri dönüşten sonra maçı bu kadar rakibe vermek can sıkıcı. Çünkü son 10 dakikada aslında Antalya maçı kazanabileceği bir oyun oynayıp pozisyonlar buldu. Bu maç kaybetmekten fazla bir şey anlatıyor. Terim için en zor sezon geride kaldı diye düşünebilirsiniz. Ama sanırım en zoru gelmekte olan.

Haberin Devamı
YORUM YAZ