MENÜ

Karaman'ın planı tuttu

Abone Ol Google News

Muslera özel bir kişilik. Bir sporcuda aradığınız hangi özellik varsa hepsi ve daha fazlası onda var. İşini her zaman ciddiye alıyor ama keyfi de gözlerinden okunuyor. Hırsı içinde fokurduyor. Bunu özellikle gol yediğinde görüyorsunuz ama en sert rakibine bile saygısızlık yapmıyor. Bazen herkes yatıyor o ayakta kalıyor. Ama o havasını hiç atmıyor. Ve ayağı kırılıyor, sanki küçük bir sıyrıkmış gibi sedyeye oturuyor.. Muslera özel bir sporcu. Haza beyefendi.

Haberin Devamı

10 yıla damgasını vurdu

Şimdiden Galatasaray’ın ve ligimizin gelmiş geçmiş en büyük yıldızları arasına adını yazdırdı. Seneler evvel Selçuk İnan için Türk futbol tarihinin gidişatını değiştiren adam demiştim. Ama Muslera bunun çok ötesine geçti. 10 yıldır lige damga vuruyor. Geçmiş olsun Nando. Daha sağlam döneceğinden hiç şüphem yok. Bu sakatlığa bir Andone’nin talihsizliği eklenince maç hakkında yazmak zor tabii.

İyi baskı yaptılar

Özetle: Saracchi’yi savunma görevlerinden kurtarmanız lazım. Onun arkasını Ahmet Çalık’la kapatmaya çalışınca sorun büyüdü. Ünal Karaman’ın planı da buydu. Donk ve Lemina’yı baskılayıp Mariano’ya döndürmediler, Ahmet’in oyun kurmasını istediler. Bu Galatasaray’ın işini çok zorlaştırdı. İyi baskı yaptılar. Hem oyun kurdurmadılar hem Uruguaylı'nın arkasına kolay sarktılar. 5 değişiklik hocalara oyuncuyu ya da oyunu değil takımı değiştirme şansı veriyor neredeyse. Terim 2. yarıda bunu yapmaya çalıştı ama yapamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ