MENÜ

Kabus gibi gece

Abone Ol Google News

Galler’de dikkat etmeniz gereken iki oyuncudan Bale demarke pozisyonda savunmanın arkasına topu rahatlıkla atarken, dikkat edilmesi gereken diğer oyuncu Ramsey’nin yerleşik savunmanın arkasına kimse onu takip etmezken yaptığı koşu... Savunma hareketlenmediği gibi Uğurcan’ın da çıkmayışını nasıl anlatacağız? Sadece bir şeye dikkat etmeniz gerekiyor ve etmiyorsunuz. Uyuyorsunuz. Üstelik bu aynı aktörlerle ikinci kez oluyor. Bizim takımla ilgili söyleyebileceğiniz olumlu her şeyi tekzip ediyor bu pozisyon. Ve bu takımla ilgili sorunu da anlatıyor.

Haberin Devamı

Duygulara esir olduk

Bizim Çocukları buraya getiren, aklı duyguların önünde tutup plana uygun hareket etmesiydi. Bunun dışına çıktık. İlk maçta salt tedbir alınca ağır baskı yedik altından kalkamadık ve bir tokat yedik. Dün bunun ağır uyuşturan ve güven sıfırlayan etkisininden kurtulamadık. Zeki’nin goldeki takipsizliği de yaptırdığı penaltı da asla yapmayacağı işler. Ama işte akıl ve plan gidince duygulara esir oluyorsunuz.

Minnettar olmalıyız!

Çok ağır paslaşarak, çok hata yaparak, çok alan bırakarak oynadık bile diyemeyeceğim. Oynarmış gibi yaptık demek daha doğru. Sadece bizde değil, uluslararası analistlerin de tahminlerinde sürpriz adaylar arasında gösteriliyorduk. Ama asıl sürprizi şu ana kadarki en dağınık ve plansız performansı sergileyerek yaptık. Rakibin beceriksizliğine minnettar olmalı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ