MENÜ

Hiç bu kadar iyi olmamıştı

Abone Ol Google News

Lemina’nın savunma orta/saha Ömer ve Taylan’ın orta saha/hücum direnç ve bağlantılarına yaptıkları katkı Galatasaray’ı değiştirdi. Geçtiğimiz 16 haftada Galatasaray’da herhangi bir ikilinin başarısından bahsetmek mümkün değildi. Dün ise Marcao/Lemina, Marcao/Nagatomo, Taylan/Falcao, Mariano/Feghouli gibi işleyen ortaklıklardan kolaylıkla bahsetmek mümkün. Dün ilk yarı itibarıyla oyunun merkezini kurduğu için çerçevede uyumlu oyuncular gördük. Galatasaray iyi kontrataklar da yaptı. 2 golde olduğu gibi çizgiye inerek Antalya savunmasını kalabalık olmalarına rağmen zorda bıraktı. Konuk ekibin içinde bulunduğu durum kadroya alınmayan oyuncular gibi temel zorunları olsa da Galatasaray adına özellikle ilk yarıda işlerini bu sezon hiç olmadığı kadar iyi gittiğini söylemek mümkün. Seri bile iyiydi değil mi? Dün akşam Terim’in kerteriz alabileceği bir oyun nihayet sahnelendi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Taylan yeni mi hazır oldu? Yoksa Terim yeni mi ikna oldu?

Maçın starı

Taylan ve Ömer’i ön plana çıkarmak doğru olur ama Lemina’yı unutmadan. Bu üç oyuncu hem dirençleriyle hem de oyuna yaptıkları katkıyla ön plana çıktılar.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Galatasaray ilk yarıda 4’ün üzerine çıkan bir gol beklentisi yakaladı. Antalya ise hiç bir yol bulamadı. Ev sahibi her yönüyle üstündü. Ancak rakibin tüm organizasyonsuzluğuna rağmen 2. yarıda ev sahibinde kopmalar ortaya çıktı. Terim ’in takımının enerjisini 90 dakikaya yayamaması üzerine düşünüp bir yöntem bulması şart.

Kısa mesaj

2 gol moraldir. Ancak Falcao hâlâ yüzde 20’lerde. Bariz bir şekilde gücünün olmadığı görülüyor. Devre arası en çok o çalışmalı.

YORUM YAZ