MENÜ

Gelecek parlak

Abone Ol Google News

Trabzonspor’un hücumdaki hareketli 4’lüsünün sahaya yayılışı ve pozisyon değişimleri baş döndürücü. Sörloth- Ekuban-Nwakaeme-Abdülkadir Ömür adam geçiyor, dripling, yapıyor, asla üst üste binmiyor ve mükemmele yakın yayılıyorlar. Paslaşmaları da sorunsuz. Ve işin ilginç tarafı daha fazlasını da yapabilirler. Bu ekibi Novak, Pereira Sosa ve A.Parmak da çok iyi destekliyor. Kontrada hızlı çıkışlarda kontrol edilmeleri zor çünkü 2’den fazla hızlı mesafe kat eden oyuncu var. Hanig birini kontrol edeceksiniz. Dün AEK karşısında yerleşik hücum oyununda harika top çevirdiler. Üstüne özellikle ilk yarıda kontraları çok etkiliydi. Kaçan penaltının yanı sıra müsait vuruşlarda kaçan 3 pozisyon var. Ve Ekuban da hat-trick yaptı. AEK savunmasını perişan ettiler. Eksik ise savunma yönünde yakın oynamadaydı. Alan adam geçişlerinde bir üste seviyeye çıkmak, takımın gücünü 10’a katlar. Gelecek parlak.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Abdülkadir Ömür, İspanya piyasasında ne kadar eder? Çok beğendiğim Yusuf’u geçecek gibi.

Maçın starı

Haberin Devamı

Hat-trick yapan maçın yıldızıdır. Ekuban büyük bir güvenle ve uyumla olağanüstü bir santrfor performansı sergiledi. Gollerinin 2’sinin duran toptan oluşu da repertuvarının genişliğine işaret. Öte yandan hücum 4’lüsünün geri kalanlarının notu da ondan çok düşük değil. Haklarını vermeli.

Maçın olayı

Sosa’nın ustalığı bir yana, Abdülkadir Ömür dün sahadaki en yetenekli virtüöz benim diye bağıyordu. 3. golde attığı pasta olduğu, delici driplinglerinde, geçiş oyununa yaptığı katkıda... Yıldız futbolcu olmanın ötesine de geçebilir. Geçebilir değil, geçecek. En iyilerden biri olacak.

Kısa mesaj

Savunma oyuncularıyla ilgili bir sorun yok. Orta saha savunma uyumu biraz daha yükseldiğinde sorun çözülecek.

YORUM YAZ