MENÜ

Fenerbahçe Light

Abone Ol Google News

Fenerbahçe kendi seyircisi dışında kimseyi korkutmuyor. Bu hafta itibarıyla bütün maçları seyretmiş biri olarak ligin tartışmasız en kötü futbol oynayan takımı olduğunu söyleyebilirim. Boş pas yapıyorlar. Boşuna pas yapıyorlar. Santrfor performansı yok. Orta saha direnci yok. Takım boyu çok uzun. Yüksek yüzdeyle gol yiyorlar. Bu takımın adı Fenerbahçe olmasa küme düşmenin en büyük adayı olur. Ümit kesilen takım yani. Adının Fenerbahçe olması bu adaylığı geçersiz kılmıyor. Sadece biraz ümidi var Fenerbahçe’nin. Adının getirdiği bir ümit.

Haberin Devamı

Koeman ‘Valbuena takımı’yla bir kıpırdanma sağlamıştı. Ancak o ve Jailson’un yokluğunda bu plan uygulanamaz oluyor. Başka da bir plan yok.

Dün Akhisar geri çekilip ceza sahasıüzerinde oyunu kabul ettiğinde de daha iyi olan taraftı, kalabalık çıktıklarında da... Ezici bir fark vardı arada. Çünkü Fenerbahçe hiçbir rakibini korkutmuyor. Bu Fenerbahçe değil Fenerbahçe Light...

Gecenin sorusu

Fenerbahçeli oyuncular uyuyabilecekler mi? 90 dakikalık uykudan sonra zor olur.

Haberin Devamı

Maçın starı

Josue... Büyük bir rahatlıkla ve konsantrasyonla hem savunma hem hücumda takımını harika yönetmekle kalmadı, estetik de sergiledi. Uzun süredir onu bu kadar iyi görmemeiştim. Josue, tam bir yıldız performansıyla büyük bir güvenle rakibinin tüm zaaflarının üzerine gitti.

Maçın olayı

Slimani’nin hala ilk 11 oynaması. 13 Süper Lig maçında 1 gol 0 asistlik performansla dünyanın hiçbir takımında forma bulamazsınız. Kadroda kimse yok mu? U21’de kim varsa o oynar o zaman. Büyük hayalkırıklığı olmayı geçti artık utanç verici bir oyun oynuyor.

Kısa mesaj

Çözüm olacağını düşünmüyorum. Ancak Ali Koç’u getirenler Ersun Yanal’ı istiyor.

YORUM YAZ