MENÜ

Falcao patentli gol!

Abone Ol Google News

Falcao Galatasaray’a geldiğinden bu yana goller atıyor ama ilk kez patentli işlerinden birini izletti. Kolombiyalı'nın görüntüsünü karartıp bu golü kim attı diye sorsanız büyük çoğunluk herhalde Falcao der. Kırmızı kartı moral bozucu olsa da gol güven getirir. Bu gol maç seviyesinin çok üzerindeydi. Çünkü Galatasaray ağır, Erzurum daha ağırdı. Ancak Omar ve Saracchi’nin sahada oluşu, hücumda hem genişlik hem de derinlik getirdi. Erzurumspor açısından markajlanması gereken alan genişledi. Dolayısıyla bundan önceki haftalarda Galatasaray’ı zor duruma düşüren rakiplerin yaptıklarını yapamadılar. Mehmet hoca ön alan baskısı için oyuncularını sıklıkla uyarsa da başarılı olmadı.

Haberin Devamı

Ev sahibi bekleyince...

Taylan ve Marcao çok rahat, baskıya hiç maruz kalmadan oyun kurdu. Erzurum bekledi. Buna mecbur hissettiler çünkü Galatasaray enine çok iyi açılıp Omar ve Saracchi’yi iyice çıkararak hem pas istasyonu sayısını artırdı hem de hız avantajıyla potansiyel tehdit yarattı. Ev sahibi bekleyince bu tehditten kurtulamadı. Ama oyunda kalmak için Marcao’nun yaptığı hataları Gomes’le geniş alanda 1’e 1’lerde kaşımak bile yeterli oldu.

Haberin Devamı

En fırtınalı Marcao!

Galatasaray’ın dalgalı performanslı oyuncularının en fırtınalısı Marcao. 3 hafta önce elde satılabilecek yegane yıldız adayı gibi dururken kısa zamanda en zayıf halkaya dönüşmesi inanılmaz. Takımın Falcao’yu kaybettikten sonra 20 dakika dengeyi hiç rakibe vermeyişi ise geçen haftalardaki krizden sonra başarı.

YORUM YAZ