MENÜ

Elmas yönetimine suni teneffüs

Abone Ol Google News

Van Aanholt’un galibiyeti getiren golü bu statta atılmış en güzel gollerden biri. 30 metreden ya da röveşata ile değil ama pasların zarafeti ve plan çok değerli. Bunun içinde Berkan’ın olması daha değerli. Golün 87. dakikada artık baskının en üst seviyede olduğu anda gelişi ise hepsinden değerli. Bu net.

Haberin Devamı

Bu golün değeri Galatasaray yönetimi açısından da çok daha fazla. Gedson Fernandes kariyer maçlarından birini oynarken eğer Sarı-Kırmızılılar, Tahir Kıran’ın, Rize’sine kaybetse dolu tribünlerin soracağı hesap çok başka olabilirdi. Genç oyuncu gerçek anlamda bir takım lideri, Galatasaray’ın en ihtiyaç duyduğu yerin ustası gibi oynadı. Açıkçası ben bunun sürekli olabileceğini düşünmüyorum. Ve umarım yanılırım. Ama ileride ne olursa olsun, dünkü performansla Galatasaray’dan nerdeyse tek başına puan alması her şeyi farklı yapardı. Bu anlamda hem Gomis hem Aanholt Burak Elmas yönetimine suni teneffüs yaptı diyebiliriz.

Zor olanı tercih ediyor

Torrent’in çizdiği oyunu beğendiğimi söylemeliyim. Belki Kerem’i önde serbest oynatmak işini kolaylaştırabilir. Öte yandan Kerem’in bu rol içinde çok şey öğrendiği de açık. Torrent zor olanı tercih ediyor. Gomis'in varlığı sahip savunma açısından çok büyük dert. Ne zaman baskıya girip dağıtacağını tahmin etmek zor. Mohamed de henüz bu yok. Ve Pena. Torrent’in, Muslera’yı hazır olduğunda oynatmayabileceğini düşünüyorum. Ama ilk golden sonra bunu yapması zor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ