MENÜ

Doğru takımda iş yapar

Abone Ol Google News

Muriç geçen sezonun ortasından geçtiğimiz devre arasına kadar bütün Avrupa’nın dikkatini çeken bir performans gösterdi. Milli Takım’la eleme grubunda özellikle İngiltere karşısında da çok parlak bir performansı oldu. Avantajı, çıktığı futbol kültürünün Avrupa’da onaylı olması. Özellikle de İtalya’da. Bu yüzden 25 yaşında daha zirvesini bulmamış oyuncunun bu ülkeyi istemesi gayet normal.

Haberin Devamı

Fiyatlar düşecek

Eğer Avrupa Kupaları’nda oynayıp biraz kendisini gösterebilmiş olsa, transfer ihtimali daha da artabilirdi. Şanssızlık, koronavirüs sonrası piyasanın yaşayacağı krizde fiyatların düşecek olması. Ve Muriç’in son 7 lig maçında 1 gol, 1 asistlik performansı. Bu, Fenerbahçe’nin pazarlıkta elini çok güçlü yapmayacak. Peki satılmalı mı? Cevabı başka bir soruda aramak lazım. Başka çare var mı? Muriç transfer edilirken zaten 2 aşamalı düşünüldü. Şampiyonlukta pay sahibi olsun ve para kazandırsın. 2 amacın en azından birini gerçekleştirmek mecburi.

Takımlar satmak zorunda

Muriç doğru takımda iş yapar. İtalya yerine hedef santrfor kullanan bir İspanyol takımı daha doğru bir tercih olsa da...Muriç’in bir sonraki transferinden para kazanmak da mümkün olabilir. Sadece Fenerbahçe değil, tüm takımlarımız satmak zorunda. Böyle olursa ileride Avrupa büyüklerinde oynamak isteyen genç oyuncular için doğru son durak imajı da verilir ve genç yetenekler için bizim ligimiz de bir seçenek olur. Artık son durak, emeklilik ikramiyesi imajı yeter. Büyük hedefleri olan aday gençler için doğru adres olmak lazım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ