MENÜ

Aslan'ın planı tuttu

Abone Ol Google News

Bu zeminde futbol oynanmaması lazım. Sıkışık fikstür zorluyor, o yüzden çok itiraz edecek bir şey yok. Ama oynanmaması lazım… İnsanın en çok içini acıtan ise Şampiyonlar Ligi Finali’ne hazırlanan Olimpiyat Stadı’nın mükemmel durumu. Ellere cennet bize çamur deryası. Utanç verici bir durum. Bu kadar yeni bir stadın bu kadar az karla bu durumda olması korkunç. Tabii şu bir gerçek ki Olimpiyat dışındaki hiçbir stadda da durum farklı olmaz. Gerçekten korkunç…

Haberin Devamı

İlk yarıda en fazla şut!

Galatasaray nispeten zemini daha iyi durumda olan vadi tarafındaki kaleye doğru ilk 30 dakikaya, ilk yarılarda attığı en fazla şutla girdi. Gedson, Emre-Etebo orta sahası, savunmada Luyindama, Mohamed'in uydusu olarak Kerem’le zemine uygun bir kadroyla çıktılar. Ceza sahası üzerinden sürekli şut denediler, sekenlerde de Kerem takipteydi. Plan da tuttu. Kasımpaşa’yı yarı sahalarına fazla sokmamayı başardılar.

Duran toplar çıkış noktasıydı

İkinci yarıda bu kez nispeten iyi zemine hücum eden Kasımpaşa özellikle çamurlaşmamış çizgi kenarlarını iyi kullandı. Pozisyon bulamadılar ama duran top ve kornerle şanslar yarattılar. Muslera’nın eski artık unuttuğumuz Aşil’inden de golü buldular. Bundan sonra da oyunu ileri iten yaptığı değişikliklerle Terim oldu. Yaptığı 5 değişiklik de hücuma yönelikti. Ancak bu zemin ve doğan oyunda kale önünde biten bir organizasyon kurmak imkansızdı.

Haberin Devamı

İki takım için de penaltı/duran top tek çıkış gibi duruyordu. Maçın kahramanlarından Ertuğrul’un hatasında Onyekuru penaltıyı aldı. Belki de karla ilk kez sahada yüzleşen Mohamed de güvenle vurdu ve maçı bitirdi.

YORUM YAZ