MENÜ

Aslan hâlâ karma takım!

Abone Ol Google News

Galatasaray hâlâ karma bir takım. Takım olma sürecinin çok çok başında gibi. Dün sahaya çıkan takımda birbirini tamamlayan herhangi bir ikiliden bahsetmek mümkün değil. Emre Mor ve arkasındaki Şener’in birbirleriyle hiçbir alakası yok. Emre Taşdemir’le, Babel’in de. Orta saha 3’lüsü için de benzer bir eleştiride bulunmak mümkün. Grup sadece bireysel büyük işlerle yürüyebiliyor. Bu kadrodunun başında Pep veya Klopp da dahil herhangi başka hoca olsa ve bu oyun oynansa tribünler çoktan, ‘İmparator Fatih Terim’ tezahüratlarına başlamışlardı. Ya hocanın oyunu, oyunculara geçmiyor, uygulayamıyorlar ya da hoca kendisini işine tam veremiyor. Ciddi bir bunalım var. Öte yandan Sivasspor’un özellikle 10 kişiyle bu kadar iyi organize olması da gerçek bir tebriği hak ediyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Lemina, Seri, Nzonzi ne zaman tam anlamıyla hazır olacak? Çünkü bu üçgen kurulmadan iş başı yapılamayacak belli ki.

Maçın starı

Muslera, Nzonzi ve Andone. 3’ünü ayırmak zor. Uruguaylı sadece kurtarmıyor, vuruşu yapan oyuncuyu da bozuyor. Nzonzi iki yönlü mükemmeldi. Andone’nin ilk goldeki vuruşu mükemmel. Hareketliliği çok değerli.. Ve tabii Sivas’tan Erdoğan Yeşilyurt.

Haberin Devamı

Maçın olayı

90+2’de Erdoğan’ın olağanüstü hareketlerle getirip Derlek’in önüne, ‘Gözün kapalı atabilirsin’ diye yuvarladığı topun Sırp oyuncu tarafından dışarı yollanışı... Geri dönüşü yapamasalar da Rıza Hoca ve takımını kutlamak lazım.

Kısa mesaj

Galatasaray’da ezberlenmiş bir oyun, şablonlar yok. İyi oyuncuların bireysel işleriyle oyun yürüyor.

YORUM YAZ