MENÜ

Ana omurga kuruldu

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin bireysel performanslar açısından belki de oynadığı en kötü maçlardan birisini izledik. Ancak teknik direktör takımı doğru dizdiği ve oyunu doğru çizdiği zaman büyük takım için yetiyor. Dün akşam Muriç yok gibiydi... Kruse keşke olmasaydım der gibiydi. Ozan eh gibiydi... Tolga, Isla, Dirar fark yaratan oyunlar oynamıyordu. Altay’ın yerine başka kaleci olsa da bu kadar yer bu kadar yemezdi. Ancak teknik direktör takımı doğru dizip oyunu doğru çizince standart bir savunma istemeseniz de ortaya çıkıyor. Fenerbahçe duran toptan yediği bir gol ve Orhan Ovacıklı’nın kimsenin yetişmediği bir ortası dışında rakibine net bir şans vermedi. Luis Gustavo ve Jailson’un ‘taş sütün’ oyunları hem hücum hem savunma yönünde fark yarattı. Özellikle ilk yarıda bu yapı baskı yaratsa da önde işi çözecek işleri yapmakta zorlandılar. Ersun Yanal’ı dün akşam için hücum planları konusunda eleştirmek mümkün ama ana omurgayı doğru kurduğunu söylemek lazım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Muriç’in bir sakatlığı mı var? Onu bu kadar güçsüz ve sıradan görmemiştik...

Haberin Devamı

Maçın starı

Jailson’un harika golü, Deniz’in mükemmel serbest vuruşuyla birlikte işi çözen hamlelerdi. Ama oyunun temelini oluşturan adam Luis Gustavo. Görevi gereği gole uzak ama bu sezon yaptığı iş gittikçe büyüyor. Abartmadan söylüyorum nerdeyse bir Alex.

Maçın olayı

Kruse için şunu söylemiştim. Hiçbir maçın en iyi oyuncusu olmadan sezonun en iyi oyuncusu olabilir. Çünkü büyük resmi o çizebilir. Ama o gittikçe geriliyor. Fizik olarak geriliyor. Attığı paslar zayıf, şut çekmiyor bile.

Kısa mesaj

Emre ve Kruse’nin yükselmesi lazım. Bunun nasıl olacağını bu yaşta ve pozisyonda ancak onlar bilir.

YORUM YAZ