MENÜ

Alex daha da iyi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kendi attığı kornerin golünü de yaptı...
Sanırım bir tek bunu yapmamıştı bugüne kadar.
O da oldu.
Kaçırdığı penaltıya bakmayın, o penaltıya yol açan asist asıl bakılması gereken.
Çünkü Alex bu sene daha farklı...
Alex bu sene her yıl yaptığından daha farklı bir işi başarıyor.
“85 dakika ortada görünmez, bir çıkar her şeyi değiştirir” rolüyle geçen yıllardan sonra artık o her daim lider...
Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu krize karşı duran isyan eden bir lider...
O şimdi Fenerbahçe’nin ağır adamları arasında en eski olan...
An itibarıyla atan da o attıran da...
Kimsenin hakkını yemek istemem... Kimse kırılmasın, alınmasın ama sanki başkan da o, hoca da, kaptan da...
Alex bu sene her şeyden önce mağrur bir isyankar... Futboluyla söylediği de demeçlerindeki gibi. Konuşmadan anlatıyor...
Saygı katıyor...
-Dün ilgi çekici olan Alex’e henüz ikinci lig maçına çıkan Ziegler’in katılışı oldu. Kendi kanadından Antep’in gelişini sürekli ileri çıkarak engelledi sanki. Ona kariyerinin en iyi oyunlarından biriyle destek veren Caner’i de unutmamak lazım. Türkiye standartlarının üzerinde bir tek top oyunu oynadı. Topuz’u ilk dakikalarda işleten oydu. Ama bir pasının kısa kalması da arkadaşının sakatlanmasına yol açtı.
Bunun dışında Semih Alex ikilisinin Ziegler ve Caner’in katılımıyla kurduğu bağ ligin en zor deplasmanlarından biri için yeterli oldu.
Semih çıktıktan sonra uygulanan Alex’in en ileride olduğu santrforsuz oyunda ise neredeyse hiç pozisyon vermemeyi başardılar. Geçen seneye nazaran daha iyi kontratak yaptıkları da gerçek.
-Şampiyonluk adaylığını daha da kuvvetli olarak ortaya koydular böylece. Fenerbahçe için sadece iki temel defodan bahsedebiliriz. Uğur girene kadar, ya da Olcan sakatlanarak oyundan düşene kadar sağ kanat iki yönde de döküldü. Selçuk kendi standardının da gerisinde kaldı. Ki bunda Cristian’ın ona yardım etmeyişinin de payı var kuşkusuz.
Ancak bunun sonucu vahim olmadı. İlk yarıda Antep çok rahat bir şekilde Fenerbahçe orta sahasını geçti ama pozisyon bulmakta zorlandı.
Yani Fenerbahçe’nin defansta çok sorunu yoktu ama defansif olarak sorun yaşadı.

YORUM YAZ