MENÜ

11 Hasan Ali!

Abone Ol Google News

Emre Belözoğlu’nun oyuna Emre Belözoğlu’yla başlaması, Rodrigues ve Ferdi sağ ve solda hücumu tamamlası, Gençlerbirliği’ne ilk yarıda verilen 11 şut, 2.25 gol beklentisini engeleyebilirdi. Sarı- Lacivertliler yüzde 74’le topa sahip oldular ama sadece 0.27 gol beklentisine ulaşabildiler. Çünkü Gustavo’nun vasatı aşamadığı oyunda Ferdi dışında hücum bölgesine düzgün top taşıyan oyuncu yoktu. Arkaya atılan toplarda ise Muriç ya ofsaytta kaldı ya da fizik mücadelede geride kaldı. Pandemi arası sonrası o çiğ etle beslenen canavardan eser yok.

Haberin Devamı

Takım Emre’yi bekliyor

Tolgay’ın adam ve alan aşan pas atmadan orta saha oynamaya çalışması, Jailson’un feci formsuzluğuyla ilk yarıdan 0-0’la çıkmak bile büyük iş. Altay’ın ve Falette’in başarılı performansını unutmamak, haklarını vermek lazım. Emre Belözoğlu oyuna girdikten sonra silkelendiler ama Muriç ve Tolgay oyunun merkezinde çifte el freni olarak hep yavaşlattı takımı. Rodrigues ve Ömer Faruk hamleleri geç geldi. Daha akışkan bir oyuna ihtiyacı var Fenerbahçe’nin. Emre Belözoğlu bir takım kurmaya çalışıyor ama hâlâ takım, onun oyuna girmesini bekliyor. Zor bir görev bu.

Haberin Devamı

Lugano, Kuyt olsa...

Fenerbahçe’nin kilit pozisyonda ayağı ve oyun bilgisi çok iyi olması gereken temel oyuncuya ihtiyacı var. Bunlar olmadan eldeki oyunlar değersizleşiyor. Genç ya da tecrübeli. Süregiden Hasan Ali tartışmasını da böyle okumak lazım. Hasan kötü olduğu için değil, takımın ortalamasını anlattığı için bir simge olarak tepki görüyor. Sağında Lugano önünde Kuyt olsa belki sorun olmayacak. Ama sağında stoper Hasan Ali, önünde sol açık Hasan Ali olunca insanlar tepki koyuyor. Çünkü Fenerbahçe 11 Hasan Ali’den oluşuyor. Tepki buna.

YORUM YAZ