MENÜ

Çok yazık...

Abone Ol Google News

Milli gol kralı bizde (Hakan Şükür), milli olma rekoru bizde (Rüştü), en pahalı milli bizde (Nuri), Ay-Yıldızlı oyuncularımızın değeri onların 4 katı, FİFA sıralamasında onların 44 basamak üzerindeyiz ve Avusturya’yı son 5 maçta hep yenmişiz! Kısacası geçmişiyle geleceğiyle her bakımdan ezici fark atıyoruz Orta Avrupa temsilcisine.

Haberin Devamı

Fakat günümüzün futbolunda maalesef istatistikler hiçbir şey ifade etmiyor. Hele bir de Emre, Selçuk, Gökhan ve Milliler’in genç yeteneği Serdar’dan yoksun çıkıyorsanız maça, o zaman dikkatli olmanız gerekiyor.. Ve bu eksik oyuncularımızdan olsa gerek, ilk yarı boyunca fazla etkili bir oyun ortaya koyamadık. Hep yan pas, geri pas izledik, sadece Arda’nın şık solosunda sandalyemizden kalkıverdik.

İkinci yarı da pek pozitif hamle yapamadığımız gibi zaman zaman rakibi de havaya soktuk. Burak’ın kafa, Selçuk’un ise uzaktan şutu şansımız olsa filelerle buluşabilirdi ancak Kazakistan maçındaki şans meleğimiz, Viyana’da bizi terketmişti... Taa ki dakika 90’a kadar diyecektik ki, çekirge 2 kez sıçramadı, Arda penaltıyı kalecinin üzerine nişanladı. Kader mi ne? Tanrı 3 gün önce verdi, şimdi geri aldı.

Haberin Devamı

İçimizdeki Hollandalı’ya gelince; Hoca belli ki basamakları birer birer çıkmak niyetinde. Kendisine göre haklı nedenleri olabilir, ancak 45 dakika ısınan ve belki maçın kaderini değiştirebilecek ‘Mehmetlerimiz’e yazık değil mi? Şimdi ne yapacağız, vay Almanya’yı yener miyiz ya da aman ha, Belçika Almanlar’ı yenmesin. Yazık!

YORUM YAZ