MENÜ

1 doğru 3 yanlış

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Top bizi sevmiyor arkadaş! Geçenlerde TV’de izlemiştim, bu işi bilenler meşin yuvarlağın nefes aldığını, yaşadığını belirtmişlerdi. Eee, bu top yaşıyorsa neden bizi sevmiyor, sevindirmiyor? Neden ilk 10 dakikada 2-0 öne geçmiyoruz. Arda neden o ayağına yakışan beyaz yaratığı filelerle buluşturmuyor? Neden tam ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde 3 puan bizim olmuyor? Neden biz de “2014 Brezilya için iyi bir başlangıç yaptık” diyemiyoruz?

Kaçırdığımız o güzelim pozisyonlar ve gayet tempolu geçen oyun bir kenara, açıkça ifade etmeliyim ki futbol adına içimi ısıtan 2 olumlu hareketimiz taa ikinci yarının başlarında geldi. Mehmet Topal omuzu koydu, Robben dışarı uçtu, Hamit’in füzesini kaleci Krul son anda çeldi. Ama Hamit de çok iyi biliyor ki, 1 doğru asla 3 yanlışı silmiyor. Tecrübeli oyuncunun Fatih Terim’de olduğu gibi Abdullah Avcı’da da kredisi fazla gibi. Bizde de kredin fazla Hamit, fakat toparlanma ve sorumluluk alma zamanın gelmedi mi?

Bu arada fazla karamsar olmaya da gerek yok. Milli takımımız gençleşiyor, yenileniyor 90 dakikada aralıklarla da olsa iyi mücadele edebiliyor. Bu süreci en az hasarla atlatmak asıl önemli olan. Ha, yavaş yavaş uyum sorunu da çözüldüğünde, zıpkın gibi forvetlerimiz adresi bulan toplarla buluşturduğunda, Ay-Yıldızlı ekibimizin bu grupta her ne olursa olsun iddiasını sürdüreceğini ve büyük bir patlama yapacağına inanıyorum. Pes etmek yok, yol uzun, mücadeleye devam...

YORUM YAZ