MENÜ

..Ve kaybetmeler başladı!

Abone Ol Google News

Ligde morali bozulan Fenerbahçe, kendisine ve Konya’ya Türkiye Kupası kazandıran Aykut Kocamanlı Başakşehir’i kupada ağırladı. Lemos kızardı, oyun kötüydü ve sonuç kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

Başakşehir 8 eksikle turladı!

İlk 5 dakika pozisyonsuz geçildi, 6’da Sinan yüklendi, kale önünde Thiam’dan önce araya Ponck girdi. 10’da Gökhan’ın geliştirdiği atağa son dokunan ama kötü vuran Sinan oldu. 20’de Ozan ile Lemos anlaşamadı, topu alan Deniz, Harun’a kaptırdı. 42’de Fernandes sağ çaprazdan şutladı, Harun bir şey yapamadı: 0-1. Devre biterken Demba Ba kafayla direğe nişanladı. Devre tek golle geçildi. 55’te Guldbrandsen kaleyi karşısına aldı ama kötü vurdu. 72’de Fenerbahçe beraberliği yakaladı, Cisse topu indirdi, Valencia plaseyle durumu eşitledi: 1-1. Normal süre 1-1 bitti, uzatmalara geçildi.

92’de Cemali uzaktan denedi, olmadı. 96’da Guldbrandsen çaprazdan aşırttı, Harun önde kaldı, top ağlarla buluştu: 1-2. 116’da Valencia ortaladı, 3 takım arkadaşı boş kaleye ikiyi atamayınca, Fenerbahçe kulübesi isyan etti. Maç biterken Crivelli’nin Valencia’ya hareketinden dolayı penaltı itirazı vardı, sonuç değişmedi ve mücadele bu sonuçla bitti.

Haberin Devamı

Yönetim çizgi peşinde!

Sakatı çok olan Başakşehir, Kadıköy’de yarı finale yükseldi. Aykut Kocaman bir kupa daha almak için harekete geçti. Fenerbahçe ise bu kadar içi boşalmış ve eksik rakibine karşı yine kötüydü, yedekler, iyileşenler, yeni gelenlere, 2 hatalı gol yiyen Harun da eklendi, kupa gitti, lig kaldı. Bu kulübe yönetimiyle çok kısa zamanda lig de gidebilir, biz görüyoruz, yazıyoruz ama yönetim müdahale etmiyor. Hâlâ Galatasaray derbisinde goldeki çizgi peşinde, laf yetiştirme peşinde... Anlayana...

YORUM YAZ