MENÜ

VAR olan Fenerbahçe!

Abone Ol Google News

Kadıköy, şampiyonluk isteği ve hırsı ile dolu tribünlerle karşıladı takımını. Ayew sahada, ilerde de Soldado ile maça başladı Cocu... Bursaspor ise her zamanki gibi deplasman mantığı ile İstanbul’a geldi. Maç Bursa’nın atağı ile başladı. Soldan Furkan kaleye yüklendi, ortasında Topal başarılıydı. İsla’nın kanadı aksayınca Aybaba’nın talebeleri maçın ilk bölümünde atak gözüktü. 16’da Ekong’un kafa golü, baskının sonucu oluşan kornerden geldi: 0-1.

Haberin Devamı

Baskı golü getirdi

22’de Topal düşürüldü, Giuliano’nun penaltı golü maçı yeniden başlattı: 1-1. 30’da Bursa defansına Barış’ın müthiş baskısı ve topu kapışı gol getirdi... Giuliano’nun pasında Soldado kafayla indirdi, Josef düzgün vurdu: 2-1. 43’te Yusuf ile başlayan atakta, Lima oluşan karambolde son vuruşu dışarı attı.

‘VAR’ devrede!

53’te Barış’ın müthiş pasıyla topla buluşan Ayew’in, vuruşu kötüydü. 57’de Neustadter, Lima’yı düşürdü. Hakemin penaltı kararını, ‘pozisyon öncesi ofsayt’ gerekçesiyle ‘VAR’ bozdu! 64’te Ayew’in şutu az farkla dışarı gidince, ilk maçında kahroldu! 88’de Eljif 5 Bursalıyı geçerek atak başlattı, Dirar güzel atağı kötü bitirdi. 90+4 de ceza alanında Volkan-Skrtel anlaşmazlığında top Skrtel’in eline çarptı. Kararsızlığı VAR çözdü; oyun devam etti. Maç da bu sonuçla bitti. Fenerbahçe rahat olmasa bile sezonun ilk maçında 40 bin taraftarının önünde galip gelerek, lige iyi bir başlangıç yaptı. Bursaspor ise Lima ve Badji ile birlikte, Yusuf’un hızlı oyunuyla sonuca gitmek istedi. Görüntü güzel ama sonuç kötüydü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ