MENÜ

Uzatmalar geçmek bilmedi

Abone Ol Google News

Şampiyonluk yarışında Emre Belözoğlu ile kendine gelen Fenerbahçe, Kadıköy'de Kasımpaşa'yı ağırladı. Kulübe, yine Başakşehir maçındaki onbir ile sahaya çıkmayı uygun gördü. Takım genelde iyiydi ama geçen maçta takımını kurtaran Harun, iki hata ile maçı çığrından çıkardı, Fenerbahçe kolay maçı zor kazandı.

Haberin Devamı

Maçın en iyisi Ertuğrul

11'de Ozan'ın vuruşunu Hadergjonaj çizgiden çıkardı. Rakibini sıkıştıran Fenerbahçe 15'te sonucunu aldı. Caner kanattan kesti, Valencia kafayla işi bitirdi: 1-0. 21'de Harun kötü vurdu, Hajradinovic eşitliği getirdi: 1-1. 33'te Ertuğrul iki kez Pelkas'a 'DUR' dedi. 40'ta Szalai nefes aldırdı, Mert Hakan ortaladı, Macar stoper kafayla aşırttı: 2-1. Devre biterken Valencia düşürüldü, penaltıyı kendisi kullandı. Golü attı, devreyi kapattı: 3-1. 54'te Nazım üst direğe nişanladı. 81'de Harun yine hata yaptı, penaltıyı Hadergjonaj gole çevirdi: 3-2. 86'da Thiam vurdu, Ertuğrul yine kurtardı. Uzatmalar geçmek bilmedi, maç bu sonuçla bitti.

Ayıptır, günahtır...

Sevgili Harun... Takımın şampiyonluğa oynuyor, senin bu kadar hata yapma lüksün yok. Altay kötü takımı kurtarıyordu, sen iyi oynayan takımı bozuyorsun. Biraz çalış, emeğe, Emre'ye, heyecanlanan camiaya yazık. Bir maçta bu kadar hatayı bir kaleci yapamaz. Bir sözüm de İrfan Can'a... Biri çıksın 33. dakikada yaptığı ara pası harici, bana olumlu bir şey yaptığını söylesin.

Haberin Devamı
YORUM YAZ