MENÜ

Tatsız galibiyet

Abone Ol Google News

Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde hayatın devam ettiğini hatırlayalım. Tüm ülkemizin başı sağ olsun... Konyaspor maçı Kadıköy'de bu atmosferde başladı. Gelelim karşılaşmanın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Yine Valencia...

2'de Diouf kafayla vurdu, top üstten auta gitti. 5'te Szalai gol denedi, olmadı. 11'de Endri Çekici topu ceza alanında elle kesti, penaltıyı Valencia kullandı, to direklere vurarak gol oldu: 1-0. 33'te Joshua King hareketlendi, ancak Calvo ikinci golü engelledi. 36'da Rossi çaprazdan kötü vurdu. 45+6'da Rossi ortaladı, Valencia uçarak dokundu, devreyi bitirdi: 2-0. 54'te Soner takımı adına ilk şutunu çekti ama kaleci Altay gole izin vermedi. 61'de Lincoln uzaktan vurdu, King'e çarpan top gol oldu: 3-0. 75'te Arda Güler topu iyi taşıdı, ayak içi vurdu ama top auta gitti. Buna rağmen Kadıköy'den alkış aldı. 77'de Szalai, Valencia'ya topu indirmek istedi ama top doğrudan ağlara gitti: 4-0. Maç bu sonuçla bitti.

Fark 6'ya indi ama...

Yarış devam ediyor ve daha çok maç var. Sevilla eşleşmesi daha önemli bence... Hem kulüp hem ülke başarısı için. Maça gelince; Konyaspor'u hiç bu kadar kötü görmemiştim. Böyle giderse işleri çok zor... Fenerbahçe'nin hırsı ve oynama isteği sezon başındaki gibiydi, umarım devam eder.

Haberin Devamı
YORUM YAZ