MENÜ

Takımı ya düzeltecek ya da gideceksiniz!

Abone Ol Google News

Konya’da yine hüsran ve kötü sonuç vardı. Zorlu karşılaşma Fırat Aydınus’un düdüğü ile başladı.

Haberin Devamı

2’de ceza sahası dışından Soner vurdu, Altay köşeye giden topu çıkaramadı: 1-0. 5’te Valencia hareketlendi ama Sehic pozisyona hakimdi. 7’de Rossi uzaktan denedi, olmadı. 11’de fark ikiye çıktı. Guilherme’nin kullandığı duran topta uzak direk dibinde Abdülkerim kafayı vurdu: 2-0. 34’te Cikalleshi dönerek kaleyi yokladı. 43’te Serdar vurdu, kaleye giden top defansa takıldı. Devre bu sonuçla bitti.

50’de Valencia zor pozisyonda şutladı ama olmadı. 56’da Valencia peş peşe iki kez vurdu, Sehic ve direk golü önledi. 63’te yine Sehic, golü çıkardı, şut Valencia’dandı. 67’de Endri Çekici kale dibinde 3’ü atamadı. 82’de Serdar’ın gol şutu isabetsizdi. 84’te İrfan Can frikikle durumu 2-1 yaptı. Maç bu sonuçla bitti...

3-4-3 olmaz...

Defalarca yazıyoruz, televizyon yorumcuları her defasında diyorlar ki; 3’lü defans oynarsan orta alanın, forvetin çok iyi oynaması lazım, ama top rakipteyken iki kenar oyuncu geriye çabuk dönmesi lazım. Adam paylaşımının duran toplarda kenar adamlara göre yapılması lazım. Ama bakıyoruz ne söylersen söyle anlayan yok. Hocanın aklı başına 41’de geliyor, iki kenarı değiştiriyor. Ama sakatlıkları hesap edemeyip, 78’den sonra takımını 10 kişi oynatmak zorunda kalıyor. Ama maç bitimi konuşmak, suçlamak var. ‘Kimse merak etmesin, bu takım başaracak’ diyip hayal görenler var. Böyle giderse ya Pereira defansı düzeltecek, ya da gidecek, ya da yönetim sallanacak, ama bir şey olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ