MENÜ

Sürekli olursa güzel

Abone Ol Google News

88 gün sonra maskeli başlayan ligde, sessiz Kadıköy Kayserispor’u konuk etti. Daha 20. saniyede Ozan’ın çaprazdan şutu az farkla dışarı gitti. 7’de Hasan sağdan kale önüne kesti, ama Falette kademedeydi. 10’da Deniz, Mevlüt’ü düşündü, kale önünde Mensah pozisyonu bitirdi. 19’da Rodrigues gole çok yaklaştı ama Ferdi’den aldığı pas mükemmel ama vuruşu kötüydü. 24’de Falette kötü vurdu, Mesanoviç golü atamadı.

Haberin Devamı

Adeta fotoğraf çektirdi

45’de önce Mevlüt sonra Gustavo topu direğe çarptırdı ve devreyi bitirdi. 47’de kale önünde boş pozisyondaki Rodrigues’e Ferdi topu aktaramadı. 49’da Kravets uzaktan denedi, olmadı. 59’da Mensah’ın frikiğinde çatala çarpan top ağlara gitti. 0-1. 77’de Mesanoviç ve Djedje, Altay’ı geçemedi. 85’de Sapunaru topu elle kesti, penaltıyı Muriç gole çevirip eşitliği sağladı. Gustavo 88’de sol ayağıyla topa da kaleci Lung’a da fotoğraf çektirip durumu 2-1 yaptı, gol harikaydı.

Ozan’dan kaptan olur mu?

Maç bu sonuçla bitti, Ozan’ın kızarmasından sonra oyunu rölantiye alan Fenerbahçe ağır abilerin oyuna girmesiyle kendine geldi ve 10 kişi kaldığı maçta rakibini devirdi. Kupa maçı daha farklı olacak ama Ozan 2. kaptanlığı hak ediyor mu bir düşünmek lazım.

Haberin Devamı
YORUM YAZ