MENÜ

Stresli galibiyet

Abone Ol Google News

Ligde inanılmaz bir zirve yarışının olduğu dönemde Çağlar’lı Fenerbahçe, Antalyaspor’un konuğu oldu. Maç Volkan Bayarslan’ın düdüğü ile başladı. Gelelim 90 dakikanın anlatımına;

Haberin Devamı

Cengiz’in müthiş golü...

1’de ön direkte Szymanski yakın mesafeden golü kaçırdı. 7’de Bytyqi uzaktan şutladı, top yandan auta gitti. 15’te Dzeko’nun vuruşu cılızdı. 31’de Krunic kale önünde topu kafayla auta attı. 36’da Güray şutladı, gol aradı ama bulamadı. 42’de Cengiz muhteşem bir ayak içiyle durumu 1-0 yaptı. 44’te Cengiz aşırtarak ikiyi denedi, kaleci Leite golü izin vermedi. Devre tek golle bitti. 51’de Cengiz’in frikiğinde Leite müthiş çıkarttı. 58’de Larsson çaprazdan şutladı, kaleci Livakovic yerindeydi. 71’de Djiku topu kafayla dışarı attı. 90+5’te Batshuayi tüm rakiplerin hayallerini yıktı, maçı bitirdi. Liderlik devam etti: 0-2.

Dzeko- Szymanski kötüydü

Yeter... Artık kendinize gelin, yenersin yenilirsin ama iki kilit oyuncusunuz, kötü oynamaya hakkınız yok. Artık şampiyonluk ‘at yarışı’ gibi. Kendinize gelin. İkiniz de dökülüyorsunuz. Tadic hadi sizden bir tık iyi ama o da kötü. Kendinize gelin. Lütfen buraya kadar gelmişken oynadığınız futbolu seyredin, bana hak vereceksiniz.

Haberin Devamı
YORUM YAZ