MENÜ

Son sözü Szalai söyledi

Abone Ol Google News

Geçen hafta Avrupa defterini de kapayan Fenerbahçe, ligi iyi yerde bitirme maçları için Kasımpaşa’ya konuk oldu. İsmail hoca Arda ve İrfan Can ile maça başladı. Mete Kalkavan’ın düdüğü ile maç başladı. Şık goller... 3’te Arda ile Fenerbahçe yüklendi, kale önünde Berisha’dan önce Tarkan kademedeydi. 5’te Hajradinovic’in şutunda topa Serdar Aziz çizgide müdahale etti. 6’da Rossi ile başlayan atakta Zajc ceza alanında ayak içiyle müthiş vurdu: 1-0.

Haberin Devamı

18’de Berisha boş pozisyonda topu dışarı attı. 20’de Fall uzaktan denedi, olmadı. 36’da Ben Ouanes’in şutunda top direkten döndü, öncesinde Altay’ın kritik kurtarışı vardı. Devre biterken Umut uzaktan denedi, Altay müthiş çıkardı. İlk yarı 0-1 bitti.

67’de Mabil soldan ortaladı, boş pozisyonda Muleka kafayla durumu 1-1 yaptı. 74’te Mert Hakan ile başlayan atakta Serdar Dursun’dan önce Ertuğrul kalesini korudu.

82’de Szalai ortaladı, uzak kale dibinde Serdar Dursun hızlı topa yetişemedi. 88’de bir ıska da ilk golün sahibi Zajc’tan geldi. 90+1’de çaprazdan Szalai sert vurdu, gol skoru değiştirdi ve maçı bitirdi: 1-2.

Haberin Devamı

Altay müthişti

Gerçi zirve ile çok puan farkı var ama yine de kazanmak güzel. Ancak, bu kadar rakibe pozisyon verirseniz Trabzonspor maçı hüsran olur. Altay’ı çok beğendim, maçı kurtardı. Bakalım haftaya Kadıköy’de Trabzonspor karşısına nasıl bir kadroyla çıkacak. Sakatlar birdenbire iyileşecek mi, göreceğiz...

YORUM YAZ