MENÜ

Son dakikada Valbuena...

Abone Ol Google News

Lig’deki kader haftalarına girilen bu günlerde, son 5 haftada kazanan Trabzonspor, Fenerbahçe’nin konuğuydu. Ersun Yanal kritik dönemde yine kadroda değişiklik yaparak sahadaydı. Maçın ilk atağı 26. saniyede oluştu. Rodallega’nın çaprazdan şutunda Harun başarılıydı.

Haberin Devamı

7’de Hasan Ali ile başlayan atakta Soldado’dan önce Pereira kademedeydi. 11’de Rodallega’nın şutunda Skrtel’e çarpan top direkten döndü. 16’da Yusuf’un defansın arkasına sarkan topu ağlara göndermesi, tabelayı değiştirdi: 0-1. 26’da Soldado uzaktan şutladı, defansına çarpan topu Uğurcan son anda tokatladı. 34’te Topal’ın başlattığı atakta Ayew topa kale önünde yetişemeyince, mutlak gol pozisyonu yok oldu.

41’de yine Yusuf şutladı, ancak Skrtel kademedeydi. 43’te Dirar’ın sağ kanattan yaptığı ortaya gerilerden gelen Sadık kötü vurdu. Devre boyunca iki takımın top kayıpları çoktu. Diğer maçlara oranla Fenerbahçe daha diri gözüktü ama devre bitiminde tabelayı değiştiremedi. 50’de Rodallega ve Anthony’nin peş peşe şutlarında Harun başarılıydı. 58’de Valbuena’nın kullandığı serbest vuruşa Skrtel vuramadı.

Haberin Devamı

61’de Valbuena’nın şutu direkte patladı. 78’de Ekuban’ın şutunda Skrtel yine gole izin vermedi. 83’te Eljif’in şutunu Uğurcan çıkardı. 90’da Dirar boş kaldığı pozisyonda topu aşırttı ama gol olmaması şanssızlığıydı. 90+6’da Valbuena’nın frikiğinde top doğrudan ağlara gitti, maç da 1-1 bitti. Diğer maçlara oranla daha iyi gözüken Fenerbahçe, Trabzonspor ile arasında Kadıköy’de oynadığı 22. maçta da yenilmedi. 10 kişi kalsa bile istedi, zor da olsa puanı aldı.

YORUM YAZ