MENÜ

Sıra Lucescu'da...

Abone Ol Google News

Ağzına kadar dolu Kadıköy’de 5. haftada konuk Kayserispor’du. Jesus kafasındaki ideal kadro ile maça başladı. Etkili futbol galibiyet getirdi, Şampiyonlar Ligi yolundan eden ama UEFA’da tekrar rakip olan Kiev için takım perşembeyi beklemeye başladı. Maçın önemli anları ise;

Haberin Devamı

2 gol 1 direk...

2’de Alioski kale ağzına ortaladı, Pedro’dan önce kademede Kolovetsios vardı. 7’de Pedro indirdi, Crespo topu yakın mesafeden dışarı attı. 17’de King’in yarım volesi görünüşte şık ama isabetsizdi. 37’de Arao’nun pasında topla buluşan Pedro, ayağının dışıyla durumu 1-0 yaptı.Devre tek golle bitti. 50’de King ikinci golü attı. Ferdi ile atak başladı, Pedro ile paslaşan Norveçli durumu 2-0 yaptı. 72’de iki kez Altay peş peşe 3 pozisyonda golü yemedi. 86’da Ferdi yatarak dokundu, top direkten geri döndü. Karşılaşma bu sonuçla bitti: 2-0.

Jesus’un hakemlerle işi yok

Artık Fenerbahçe kulübesinde öyle bir tecrübe var ki; 8’de tacı çabuk kullan diye Alioski’yi kenardan, çabuk ol diye fiili uyarabiliyor, 11’de gereksiz şut çeken Crespo’ya vücut diliyle sana gerekeni yapacağım diyor, 42’de topa yetişemeyen Pedro, pası veren King’i, üzülme deyip alkışlıyor. Oyundan çıkanlar birbirini alkışlıyor... Ya geçen hafta ne olmuştu, topa yetişemeyen Ferdi’ye İrfan Can söylenmişti. Demek ki hafta içi kulaklar çekilmiş. Bir de Jesus’un hiç hakemlerle işi yok. Kibirli ve şu anda tatil yapan, başarısızlıklarını hakemlere yıkan hocalarımız umarım çalıştığı hemen hemen her ülkede kupa kazanan Jesus’u takip ediyordur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ