MENÜ

Sıktınız artık!

Abone Ol Google News

Sıkıntılı bir süreçten geçen Fenerbahçe’de, Kadıköy’e Başakşehir maçı için gelen taraftarı gerçekten tebrik etmek lazım, helal olsun! Cocu Trnava maçındaki kadroyla sahadaydı ama bu kez 4’lü savunmayla Başakşehir’i karşıladı. Abdullah Avcı hoca ise kanatları ağır olan rakibini bitirmek için Napoleoni ve Visca’ya özel görev verdi.

Haberin Devamı

Mert’e takıldılar

8’de Visca’nın kullandığı korner atışında Adebayor’un vuruşu etkisizdi! 16’da Ayew’in şutu Kadıköy’ü heyecanlandırsa da top Mert’te kaldı. 38’de Mossoro’nun şutu yürekleri hoplattı! 43’te Slimani vurdu, Mert’ten dönen topu Eljif kaleye gönderemedi. Devre golsüz bitti.

Gol sayılmadı

46’da yine Eljif sahne aldı, arka arkaya volesi ve bir dakika sonra kafa şutu şıktı. 58’de İsla ortaladı, Ayew’den önce Epureanu golü önledi. 82’de Elia’nın vuruşunda Ali Palabıyık golü ofsayt diye saymadı, ama karar herkese göre yanlıştı. 90+3’te Visca’nın şutunu kurtaran Harun, takımına 1 puan kazandırdı! Maç “Cocu istifa” ve “Ersun Yanal” tezahüratlarıyla bitti. Yeni bir sayfa açıp şampiyon olma inancıyla yola çıkan Fenerbahçe kendi evinde 1 puana razı oldu, kaçırdı ama atamadı. Maç bitiminde Başakşehir istediğini, Fenerbahçe’nin yenileri Reyes-Frey ve Jailson ise protestolardan nasibini aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ