MENÜ

Seriye devam

Abone Ol Google News

Avrupa’da yoluna devam eden Fenerbahçe, Süper Lig’de Başkent’te Ankaragücü maçına önde yine Edin Dzeko ile çıktı. Maç, hakem Arda Kardeşler’in düdüğü ile başladı, gelelim dakikalara;

Haberin Devamı

Dzeko 2 kaçırdı, bir attırdı

8’de Tadic ile başlayan atakta Başkent defansı yerindeydi. 11’de Kitsiou ortaladı, kale önünde Ali Sowe’dan önce araya Djiku girdi. 14’te Fred kale önünde topu dışarı attı. 28’de Szymanski uzaktan denedi, top çok yükseldi! 33’te bu kez Cephas uzaktan denedi, kalede İrfan Can gole izin vermedi. 41’de Tadic ortaladı, Dzeko zoru başardı topu dışarı attı. Devre golsüz bitti. 47’de yine Dzeko dönerek şutladı, kalede Gikiewicz başarılıydı. 60’ta Edin Dzeko’nun pasında Osatyi Samuel çaprazdan golünü attı: 0-1. 67’de Tadic kafayla ikiyi kaçırdı. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe çok iyi oynamasa da galip gelmesini bildi.

İsmail Yüksek’in tatili...

Zaten son iki maçta çok iyi oynamıyordu, eleştiriyordum. Bu maçta da kötü oyununa bir de kırmızı kart ekledi. Yok efendim yorgunmuş! Yok öyle şey, çıkıp oynayacaksın... O nasıl kırmızı kart görmek. Tamam iyi futbolcusun ama bir anda yerin dibini boylarsın! Güzel tatil, Milli ara bir de karttan gelecek ceza... Umarım yönetim iyi bir para cezası verir de aklı başına gelir!

Haberin Devamı
YORUM YAZ