MENÜ

Seriye devam

Abone Ol Google News

Aralık ayının 19’unda Gaziantep’in başında Fenerbahçe’yi oyun ve skor olarak perişan eden Sumudica, Rize’nin başında Kadıköy’deydi. Antep mağlubiyetinden sonra şahlanan, 8 maçta 7 galibiyet alıp yenilmeyen Fenerbahçe, Kayseri maçındaki kadroyla maça başladı.

Haberin Devamı

Sumudica bu sefer yetmedi

6’da Valencia sağdan kesti, kale önünde Samatta’dan önce Fabricio kademedeydi. 24’te Pelkas ara pasıyla Samatta’yı hareketlendirdi ama Gökhan iyi yer tuttu. 34’te Pelkas gole çok yaklaştı, pozisyonda Samatta da vardı. 36’da Samudio uzak direkte dokunamadı. 38’de Samatta şutladı ama çerçeveyi bulamadı. 45+1’de Valencia frikiği kullandı, top direğe sonra Gökhan’a çarptı, ağlara gitti: 1-0. Gol görünüşte çok şıktı, devre böyle bitti. 49’da Caner hata yaptı, Samudio karşı karşıya pozisyonda topu dışarı attı. 68’de Ozan kötü vurdu. 70’te Sumudica kendini attırdı. 77’de Boldrin’in şutu Altay’da kaldı. Kalan dakikalarda Mert Hakan, Samuel farkı artırmak istedi, olmadı. Maç bu sonuçla bitti. Fenerbahçe galibiyet serisine kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe TARLASI!

Aklım almıyor... Ben de Kadıköy’de oturuyorum. Son 3 haftada 10 dakika kar yağdı, azar azar da yağmur yağıyor. Bu stadın zemininin hali ne? Normal insan yürüse ayak bileği döner! Yok mu brandanız, yok mu drenajınız, yok mu çimciniz... Milyon ‘Euro’lara futbolcu alıyorsunuz, bir çimene bakamıyorsunuz. Zeminin bu durumu anlık yağmur değil, bakımsızlık ve ilgisizlik... Hatay deplasmanından sonra Galatasaray derbisi bu tarlada (!) oynanacak. Yok artık...

YORUM YAZ