MENÜ

Sergen VEZiR Erol ...

Abone Ol Google News

Türk futbolunun iki genç hocası, hem de büyük takımların başında Kadıköy’de buluştular. İkisinin de eksikleri var ama hedefleri aynı... Yılın son derbisi salgın tedbirleriyle başladı. İlk 2 dakika içinde Ozan ve Perotti kale önünde gol kaçırdı. 4’te Aboubakar ile Beşiktaş öne geçti, çaprazdan şutu şıktı: 0-1. 20’de Fenerbahçe’nin rezil defansı Aboubakar’a 2. golü attırdı, kale önüne ortayı Ghezzal yaptı: 0-2. 34’te Cisse ile fark bire indi, Tisserand’ın golde payı büyüktü: 1-2.

Haberin Devamı

Devre biterken Mensah ve Ozan tabelayı değiştiremedi ve ilk yarı 2-1 bitti. 46’da Ozan metrelerce topu götürdü, gücü bitince rakibine teslim etti. 52’de Caner’in ortasına kafayı Ozan kötü vurdu. 53’te Necip, Josef’in ortasında Gökhan’a rağmen kafayla durumu 3-1 yaptı. 68’de üst direkten dönen topu Ozan gole çevirdi: 2-3. 83’te direk dibinde Mert Hakan dışarı attı. 88’de N’Sakala boş pozisyonda 4. golü attı, 90+7’de Ozan’ın penaltısı farkı indirdi ama kazananı değiştirmedi: 3-4.

Tabletten seyretmeyeceksin!

Sergen hoca ve talebeleri 6 eksikle, 10 kişi kalarak Kadıköy’de hak ederek kazandı. Fenerbahçe tam bir rezildi, Erol hoca ve çok bilen yardımcıları maçı sahadan değil, sağ tarafındaki tabletten seyretti. Sahada rezil Lemos’u görmedi, 63’te Gustavo onu neredeyse parçalayacaktı. Serdar ve Mert Hakan ile maça başlamadı, hazır olmayan Gökhan sahadaydı, Cisse’yi niye oyundan aldı! Takımı her zamanki gibi kötü kurdu, sonuç kaçınılmaz oldu. Tebrikler Beşiktaş...

Haberin Devamı
YORUM YAZ