MENÜ

Serdar Dursun sezona başladı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, Slavia Prag maçını da düşünerek genç Arda ve Çağtay’lı bir kadro ile Hatayspor’u karşısına aldı. Yasin Kol’un düdüğü ile maç başladı.

Haberin Devamı

İki penaltı bir direk

12’de Samuel sağdan ceza alanına girdi, ön direkte Serdar Dursun dokunamadı. 23’te Çağtay’dan topu kapan El Kaabi kaleye aşırttı, Altay yükseldi, golü çıkarttı. 26’da Ozan Tufan kale önünde topu kafayla havaya dikti! 35’te Arda çalımlarla kaleye yaklaştı, ayak içiyle şutladı, top dışarı gitti ama cesaretliydi, alkış aldı. 44’te Rossi Onur’u geçti, vuruşu etkili ama isabetsizdi. Aynı dakikada El Kaabi şutladı, Altay başarılıydı. Devre golsüz bitti.

58’de Kamil Ahmet kaleye gönderdi, Altay yumrukla çıkardı. 60’ta Saint-Louis tek başına şutladı, golü Altay çıkardı. 67’de Crespo düşürüldü, penaltıyı Arda’nın kullanması için tribünler yıkıldı ama Serdar Dursun kullandı, topu filelere gönderdi: 1- 0. 73’te Serdar’ın vuruşunda top çataldan dışarı gitti. 81’de Serdar, kaleci Munır tarafından düşürüldü, yine penaltı ve yine Serdar durumu 2-0 yaptı. Ataklar maç bitene kadar devam etti ama skor değişmedi.

Haberin Devamı

Gençlere güvenin hocam...

Arda çok faydalı, Çağtay hataları var ama olacak. İsmail hocam çekinmeden oynatın ki kenardaki forma sattırmak için gelenler, gençleri bir görsün. Neymiş efendim Ozan İngiltere’de kilo vermiş, yapmayın hocam adam topa vuramıyor. İşe yarasa Watford niye yollasın. Güya siz çağırmışsınız, öyle lanse edildi. Yok hocam ben inanmadım. Bari siz yapmayın, onların yerine de gençleri oynatın, size güveniyorum. Bir sözüm de Serdar Dursun’a; bir sonraki oynadığın maçı da kurtarırsan, bu maçın değeri anlaşılır...

YORUM YAZ