MENÜ

Sakat maç 1-1 bitti

Abone Ol Google News

Geçen sezon rakibini şampiyonluktan eden ama bu sezon galibiyeti olmayan Sivasspor karşısında Pereira, Frankfurt maçını da düşünerek yenilerden Rossi ve Berisha ile maça başladı. İki takım futbolcuları o kadar çok sakatlandı ki futbolcu kadar kulüp doktorları da koştu... Gelelim maçın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Altay’ın hatası

6’da Mesut’un uzak kaleye gönderdiği topa Samuel vuramadı. 9’da Muhammed soldan kesti, Berisha kafayı kötü vurdu. 12’de Rossi iki Sivaslı’yı geçip, kaleye yaklaşıp şutladı ama Muammer kontrollüydü. 18’de Muhammed’in hatasıyla topla buluşan Gradel, kafayı kötü vurdu. Baskı 23’te gol getirdi, Szalai topu hücuma taşıdı, karambolde 7 Sivaslı arasından Samuel vurdu, durum 1-0 oldu. 45’te Altay’ın hatası ve VAR destekli penaltıyı Henrique gole çevirdi devre 1-1 bitti. 49’da Berisha sağ çaprazdan topu dışarı attı. 55’te Gradel kaleyi yokladı, Altay hata yapmadı. 70’de Samuel driplingle kaleye sokuldu, vuruşunda Muammer başarılıydı. Kalan dakikalarda uzaktan şutlar, penaltı istekleri vardı ama sonuç değişmedi, maç 1-1 bitti.

Haberin Devamı

Sivas’ı çözemedim

Fenerbahçe’nin Frankfurt maçı zor olacak, sakatlara göre yeni takım Almanya’da olacak. Çok eleştirmeyelim ama zor maçlarda ayakta duran futbolcu olması lazım. Sivasspor’a gelince; Bu kadar baskılı oyna, Gradel’in var, atak var, 90+5’te önde basma gücün var ama hala galibiyetin yok, şaşırdım.

YORUM YAZ